Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
už týden mám doma korelku ze zverimexu. Když jsem svého prvního koreláka dostala v deseti letech, už první den mi zpíval nebo alespoň všelijak kvíkal, ale můj nový sameček dvakrát za den jenom pípne a nic víc. Myslíte, že se tu potřebuje víc zabydlet nebo je chyba někde jinde? Ráda bych ho už slyšela zpívat, ale bohužel, furt se nic neděje a docela mě to znepokojuje.
Děkuji za odpověď.
Nevím jak korely, ale andulky milují ruch. Takže stačilo pustit vodu, hlasitě se bavit (hádat)...a akce na sebe nenechala dlouho čekat.
Je třeba počítat s tím, že každý papouch je jiný. Nechovají se všichni stejně. Třeba prostě je potřebuje víc času. Aklimatizovat se. Doteď byl ve společnosti jiných papoušků, teď je u vás sám (tedy předpokládám). Vydržte M.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.