Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odlet holubů a vran

Od: heterak® odpovědí: 8 změna:

Možná hloupá otázka ale kam odlétají holuby přes zimu? A kam odlétají vrány přes léto?

Některé holuby nyní vidím že sou stále tady :)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sebod*
hodnocení

2x

holubi na zimu nikam neodlétají. Vrány se stěhují dál na sever,

hodnocení

0x

Stačí, že se trochu oteplí a oni blbnou na střeše, jako by bylo jaro. Myslím holuby.

doplněno 21.01.18 13:53:

Kam by holubi lítali? Jim se tady líbí. U nás je dobře. To jen ve filmu se říká "Dobří holubi se vracejí".

sebod*

nick. To, že se dobří holubi vracejí, se neříká jenom ve filmu ;). Dobrý holub je schopen se vrátit do svého bydliště třeba stovky kilometrů. Chovatelé jedou třeba na druhý konec republiky, tam holuba vypustí a on se vrátí domů. Na tom jsou založeny i závody holubů. Dokonce mezinárodní závody.

fajt

Prosím Tě nevymýšelej a nekombinuj svoje teorie. Tazatel má dotaz ohledně holubů hřivnáčů, kteří vždy na zimu odlétají !

Fajte, kdo tady vymýšlí nějaké teorie, jste Vy. Tazatel se na holuby hřivnáče neptal.

hodnocení

0x

Mimochodem, poznáte vránu? Umí to málokdo ..

Poznám - a pro neználky nabízím přehlednou tabulku rozdily.cz/...

a ještě jednu informaci *smich* - Jaký je rozdíl mezi vránou? Má obě nohy stejné, zvláště pak tu pravou.

hodnocení

0x

Před několika léty jsem holuby slýchávala v lese. Moc jsem si přála, vidět je. Ale nepodařilo se. Byli velice plaší. Uběhlo několik let a já jsem je uviděla a také jaký je to druh, jsem se dozvěděla. Je to divoký holub hřivnáč. Podřídil se změně světa a s postupem civilizace. Nastěhoval se i do měst. Vidívám je v párech, na louce pod okny, hnízdit na stromech před okny, nad chodníkem i nad parkovištěm. :) Odlétá zimovat na Pyrenejský poloostrov a do Středomoří. K nám se vrací v březnu a hnízí i 2x za sezonu, duben až srpen. Hnízdo je jen několik klacíků přeložených přes sebe a je obdivuhodné, že nikdo a nic z něho nevypadne.

Odlet holubů a vran

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]