Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nemoc hlazení cizích psů?

Od: treuztrewq odpovědí: 9 změna:
Někde jsem četla,že pokud si člověk potřebuje pohladit každého cizího psa,tak trpí nějakou psychickou poruchou. Je to pravda? A jak se ta porucha jmenuje?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

To je treuztrewqtománie.

hodnocení

1x
No...tak tu nemoc má poměrně hodně lidí..a já asi také .

pavelpavel*
hodnocení

1x

To může považovat za nemoc jedině cvok. Kdyby mi ti nebylo blbé, tak hladím všechny, což nejde, ale občas se to musí. když přiběhne sám. Mám psy na rozdíl od lidí rád.

berger*
hodnocení

1x

Tou nemocí bych asi stonal taky /nejde napsat trpěl,to za utrpení nepovažuji/ ,ale vždy se ptám majitele,jestli mohu. U cizích psů je třeba být na pozoru. Jizev mám dost,abych měl důvod se zeptat...:)

72mona3*
hodnocení

0x

Obsedantně kompulzivní porucha. M.

hodnocení

0x

Mám psi a vůbec zvířata moc ráda, každého cizího bych nejraději pohladila, ale nedělám to. Někdy si připadám trochu bláznivá, takže s tou nemocí to asi bude pravda.

hodnocení

0x

Já hladím a oslovuji takřka všechny psy, které potkám, a k tomu mám svého. Touhle psychickou poruchou trpím ráda.

hodnocení

0x

Ano, je to častá nemoc. Mně postihla už v dětství a od té doby mám na krku jizvu. V různých obdobích se mi nemoc :) vrací, ale teď už poznám, kdy o přátelské pozdravení cizí pejsek stojí a jeho pánovi to nevadí.

pavelpavel*
hodnocení

0x

Jistě, ale je třeba respektu ke psům i majitelům a každý to nechce. Mně dokonce matka zakazovala hladit našeho, protože byl bílý a že bude špinavý. Něco na tom je, ale to bych si ho nepohladil vůbec že jo. Cizí běláky bych asi moc nehladil. Někdo může nadávat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]