Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám to samé, díry v trávníku, cca 50-60. Píšete tu, že je to od ježka. Je to 2 dny co jsme ježka odchytli, ale díry stále přibívají... Nevím co s tím. Někdo mi říká, že je to od myší, ale mám kocoura nebo krtonožka obecná nebo hraboš. Je to šílený. 12 let nic a teď taková spoušť. Poraďte, jestli s tím máte někdo zkušenosti. Díky.
Proč odchytáváte ježka? Jsou období, kdy trávník ničí i špačci a drozdi. M.
Dejte foto.
V tomto případě si nemyslím, že jsou problémem přímo díry. Ty skoro nevidím. A i u nás se samy zatáhnou, maximálně dosypu hlínu. Ale ten trávník je něčím napaden. Myši vytvoří noru, kolem ní je tráva někdy spasena,ale určitě neusychá.
Když teď vidím ty fotky, tak beru zpět... tohle není od myší... Myš udělá normální díru. Tohle spíš vypadá, jako by lokálně trávník usychal.
To si nemyslím, že je to vysychání tráníku, je to v určité části zahrady, jsou malé a vetší díry cca 1-3cm a trávník kropíme, máme studnu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.