Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Otrava sprejem proti hmyzu

Od: renata* odpovědí: 3 změna:

prosím o radu otravila jse mi myška kterou mám moc ráda měla malé breberky a potřela jsem jí sprejem proti klíštatům a hmyzu jen leží prosím o pomoc děkuji moc Renata

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ondrasek*
hodnocení

2x

zakopat za domem

yamona*
hodnocení

2x

Moje rada už přichází jistě pozdě , pokud jsi viděla, že to na ni začíná mít velmi špatný účinek, okamžitě bych to z ní sesprchovala vlažnou vodou, aby se zabránilo i zbytku dál se kůží vstřebávat, zabalit do teplého froťáku a nechat dýchat čerstvý vzduch. I toto počínání ovšem je hop nebo trop. Ale propříště, veškeré parazity, či kožní potíže zkonzultuj s veterinářem, bude i nejlépe vědět, který přesně přípravek podat a v množství, které neublíží.

renata*
hodnocení

Chtěla bych moc poděkovat za čas,který jste oba věnovaly na moji prozbu a daly mi pár rad a zkušeností pro příště.Nevadí,že rada přišla pozdě.Vážím si toho,že jste odpověděli a chtěli mi pomoci zachránit myšku.Sice jsem se snažila to z ní setřít,ale účinek byl tak velmi rychlí,že jsem jen koukala a nedokázala ji pomoci , tiše jsem plakala a nadávala jsi jak jsem neznalá.Vím,že to byla jen myška,ale ztráta byla pro mě veliká.Zůstane navždy v mém srdíčku.Ještě jednou děkuji Renata

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]