Nejste přihlášen/a.
Jestli přítelkyně trpí na opary, to musí vědět ona nejlíp.
Opar jsou takové malé pochýřky podlité tekutinou. Toto se mi jako opar nezdá. Jak vypadá pásový opar už si nepamatuju.
Jestli jste absolvovali nějakou náročnou tůru nebo nějaký stres, tak se opar může vyrazit. Mě se opar vyrazí na rtech když třeba za jeden den ujedu na kole 180km. To je už velká námaha a tělo mi tak dá najevo, že to přeháním.
Pokud to neškrábe, tak to nech tak a musí to odeznít. Když místo vydezinfikuje, tak tomu neublížíš. Pokud by to chtěla škrabat, tak přelepit ať si to ještě více nerozdráždí.
Může to být pásový opar. Na opary dívka nemusí trpět, spíš, jestli nepřišla do styku s neštovicemi. Jinak ten vyrazí po stresu či přehřátí. Tohle potírejte tekutým pudrem nebo propolisem, B komplex, dobrý je Vironal kapky. Jinak všechna přírodní antibiotika, např. česnek, lichořeřišnice větší,...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.