Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koťata prodej

Od: bauerlukin® odpovědí: 13 změna:

Dobrý den, chtěl bych si koupit nějaká koťata nebo už dospělou kočku. Rád bych si udělal jasno v tom, od koho je koupit. Sousedé ani známí žádné kočky nechovají(teta chová ale kočka není březí), takže, jestli si je budu chtít koupit musím přes nějakého prodejce. Nerad bych jí koupil od nějakých pacholků, kteří je chovají nelegálně. Poraďte mi něco. Spíš nějaký web, než abyste psali něco jako "kočka od mého příbuzného je březí". Díky

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

72mona
hodnocení

5x

Já poradím útulek. Teď je koťat všude plno, přebytky končí právě tam. Stejně tak dospělé kočky. Raději dát domov takové (za adopční poplatek), než kupovat. M.

lidus*
hodnocení

2x

Nějaká koťata a plemeno jaké , k čemu? Kočka Eliška je cizí kočkou odložené kotě na chalupě, kocour "domácí" je Ragdoll, v bytě mazel spávající v posteli a na chalupě úspěšný lovec myší a tulák po celé vesnici. Eliška zadarmo, kocour za 10 000 Kč s PP. Dejte domov kočkám z útulku, pokud je vám to jedno jaká kočka nebo se prostě ptejte lidí kdo má a dá.

kocky
hodnocení

0x

Nerad bych jí koupil od nějakých pacholků, kteří je chovají nelegálně

Na chov koček musím mít papír - povolení nebo co? Kdokoliv může doma chovat kočku legálně. Vy chcete papírovou kočku třeba z výstavy? Nerozumím vašemu dotazu, co vlastně chcete.

re4zon
Asi nechce podporovat svine, ktere chovaji zvirata v nevyhovujicich podminkach jen pro zisk. A ze takovych je. Nerikam, ze kazdy kdo ma kotata bez papiru je mnozitel, ale jak si to jako laik overite, ze.. takze bud utulek, nebo kote zadarmo, je jich vsude dost. Kdyz koupit, tak papirove.

hodnocení

0x

Jak už řekla 72mona, zajděte do nějakého důvěryhodného útulku a vezměte si kočičku tamodtud. Nás se to samé zrovna také týká a už máme domluvený odběr kočičky v jednom konkrétním útulku. Do 10 dnů bude naše (no, spíš my budeme její)

72mona

*palec2*

Tak ať se má u vás jako královna *kral*

hodnocení

0x

Zkuste zajít k veterináři - často mají mezi páníčky "pacientů" někoho, kdo koťátka nabízí, a také vám (doufám) nedoporučí někoho, kdo se o ně patřičně nestará. Alespoň u nás to tak funguje.

Když jsem hledala kotě přes útulky, narazila jsem na přehnané požadavky pro osvojitele - povinná kastrace (to bych pochopila), kontrola zvířete u vás doma (to už se mi moc nelíbilo, stačila by 1 návštěva, ale jim asi ne) apod. Možná jsem měla jenom smůlu.

Občas se objeví inzerát - nabídka v prodejně potřeb pro chovatele.

Koťátko se (většinou) neplatí, dala jsem jenom malou pozornost, když mi ho třeba přivezli - přiblížili, abych pro něj nemusela daleko.

lenka*
Ja kontrolu koček u adopujících doma docela chápu. Útulek si dá kolikrát spoustu práce s vypipláním nemocných nebo podvyživených koťat a pak by si je vzal kdokoliv na cokoliv...například pro psa na hraní...jsem z vesnice, vím, že i TO je možné.

joudis*
hodnocení

0x

Já naopak udal koťata na bazosi...tak to půjde i obráceně. ;)

hodnocení

0x

Pohlídejte si nejbližší větší město. Výstavy koček už budou začínat. Je to moc krásná podívaná. Vyberete si plemeno, popovídáte s chovateli, zjistíte nároky na chov, ceny za chovné zvíře a také za to, čemu se říká "na mazlíka", tedy ve smlouvě je zakotvena nutnost kastrace a zákaz množení. Jestli vážně uvažujete o krásné kočce, počkejte si na výstavu.

doplněno 30.07.19 08:33:

Ilustrační foto, jen pro úsměv

Koťata prodej
pb®

Výstavy koček jsou po celý rok, zrovna o víkendu jsem jednu dělala. Ovšem pánovi těžko radit, když neříká, jaké kočky a k čemu je chce. Jestli shání myšilovky na statek, obyčejnou kočku jako mazlíka domů, prahne po určitém plemeni či si chce založit množku a sekat koťata populárních plemen na kšeft. Oni chtěl bych si koupit nějaké kočky, je stejné jako chtěl bych si koupit nějaké boty. No fajn, ale co s nimi krucinál máte v plánu?

kocky
hodnocení

0x

Napište odkud jste. Nepojedete přece pro kotě přes půl republiky. U nás se zabydlela cizí kočka, je vychovaná a nyní má 4 měsíční koťata. Také je budu rozdávat zdarma, my máme svého kocoura.

wanesa*
hodnocení

0x

A na co tu kočku chcete? Na chytání myší?Na mazleni asi ne,podle toho jak to píšete.Kočky berete jako věc.

Nepíšete jaké plemeno si představujete,dlouhosrstou atd.Chcete jí do bytu,na zahradu..?

Doufám,že nejste chovatel hadů...:(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]