Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Povinné očkování a cena pro psa

Od: juglans® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,prosím vás,krom vztekliny,je ještě nějaké povinné očkování pro dospělého psa?Koukala jsem ,že při očkování na vzteklinu je možnost kombinovaného očkování,ještě na jiná onemocnění.Pokud krom vztekliny,jsou ještě jiná povinná,obsahuje toto,kombiočkování a za jakou cenu je v průměru.Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

V ČR je ze zákona povinné pouze očkování proti vzteklině. Pokud však s psíkem navštěvujete kynologické akce je ještě předepsané očkování - psinka, parvoviroza, hepatitida, psincový kašel, leptospiroza, to je ta takzvaná kombinace. Každopádně toto očkování je vhodné pro každého psa z důvodu jeho zdraví.

hodnocení

0x

Dobrý den, Juglans. U nás v ČR je povinné očkování pouze proti vzteklině. Jiná očkování jsou pouze doporučená.

hodnocení

Moc děkuji oběma,dnes jsem dojela,nechala psíka očkovat proti vzteklině a na ostatní očkování jsem se domluvila později,abych ho neztěžovala.Řeším totiž problém s kůží po šamponu,byt jsme použili jen jednou..Chodíme na kontroly a už se lepší,paní veterinářka naštěstí souhlasila,ted jiné očkování nedávat.Tak jsem ráda,že bylo povinné,jen na vzteklinu.Platila jsem 248,-kc.s tabletou na odčervení na 3,5kg váhy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]