Dobrý den, prosím poraďte jak zlikvidovat třásněnky? Nevím proč ale letos je jich plný barák. Jsou hlavně v okolí oken a dveří, lezou po zdech, po záclonach, našla jsem je pod cejchou na peřině! Jak si sednu ven, jsem okamžitě obsypaná. Lezou i do vlasů a je to krajně nepříjemné. Venku lezou po fasádě, po oknech, no snad všude! Dá se jich nějak zbavit? Vystříkala jsem vnitřek baráku biolitem, pochcípaly ale během pár dnů jsou zase zpátky! V lemech záclony jich jsou snad stovky! Poraďte prosím
mam uplne stejny problem,jsou vsude...mame uplne cerne okna od jejich invaze...je to desive...hlavne kdyz je neustale citim na tele i ve vlasech...postrikala jsem je biolitem,ale bohuzel se vratily...nemuzu otevrit okna,ani dvere...a stejne jsou po celem dome...je to unavne...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.