Nejste přihlášen/a.
Ahoj,mám dotaz.Moje kočka domácí má Bronchytýdu a je jí 14 let.Normálně jí hrabe,prohání moji Siamku a žere taky v pohodě...ALE,problém je,že nemá skoro už žádné zuby,pořád se jí tvoří zubní kámen a je neuvěřitelně zahleněná,teče jí z očí i z nosu,prská,pšiká,kašle.Už jsem ji nechávala dvakrát přeléčit naším vesnickým veterinářem,ale moc mu nevěřím,je divnej a asi toho moc neví a navíc je nějak nadprůměrně drahej oproti vetovi mojí Siamky z velkoměsta a to je už co říct.Ale k věci,otázka zní,jestli je léčba Bronchytydy dlouhodobá záležitost a jak se léčí?Popřípadě jaké máte zkušenosti s léčbou Bronchytýdy?Děkuji
Záleží, co je příčina bronchitidy Vaší kočičky. To je nejprve potřeba zjistit a pak se teprve dá mluvit o terapii a o prognóze.
Ale i ta diagnóza bronchitida ( česky zánět průdušek ) se mi moc nezdá - výtok z očí a nosu, prskání a pšikání na to moc nesedí. Vezměte ji tedy k nějakému lepšímu veterináři, ať udělá diagnostiku a terapii tak, jak se to má správně dělat. Hodně štěstí
To mi na bronchitidu vůbec nepřijde. U bronchitidy není zas až tak zahleněný nosohltan. Jestli ona nemá na nějaký pyl alergii. Alergií může přibývavat. Není důvod, že nikdy neměla. Taky jsem celý život neznala alergii na jód a teď jsem se osypala. A kočičí chřipky, to je taky záležitost. Ať nenakazí ostatní kočky. Zkuste zavolat jinému vetovi a raději za nim zajeďte. Fakt by to měl vidět vet.
A´t se kočičce daří!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.