Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koťátko má průjem

Od: jana1213 odpovědí: 2 změna:
Už měsíc máme doma koťátko, je 2× odčervené ale od tohoto pátku má průjem, vůbec nevím co mám dělat, když mu uvařím rýži(zkoušela jsem do ní přidat šťávu z kočičí konzervy ale nic) taky ji nejí, granulky taky nejí, jediný co do něj dokážu dostanu jsou konzervy gurmet gold které mu chutnají.
Jak mám do něho dostat třeba tu rýži která by mu na ten průjem mohla pomoct?
Předem děkuji za odpovědi, přeji příjemný zbytek dne:)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dejte mu pouze kuře. Uvařte nejlépe nemastné kousky, nakrájejte na malé kostičky. NIC JINÉHO. Pokud průjem neustoupí do 2 dnů, utíkejte k veterináři. Kdyby Vám kuře nežralo, tak veterinář také bude mít něco "nezávadného".

Dávejte koťátku vodu, klidně vemte stříkačku a opatrně do tlamičky vodu. Můžete přimíchat smectu, ale ta nic neřeší, pokud by tam byla organická příčina jako alergie. Ale zkusit můžete, v případě alergie se průjem zase vrátí.

hodnocení

1x

Podívej se na tyto stránky. Momentáně je tam diskuze trochu v útlumu, ale najdeš v ní spousty dobrých rad od zkušených chovatelů. Věřím, že i k tvému problému se tam něco najde.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]