Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mam neco v dome,ale mys to asi neni

Od: bela* odpovědí: 3 změna:

Dobry den,neco mi vbehlo do domu,asi pred 3 dny,nasla jsem hromadky granuli pod sedackou,pod kreslem.A slysim sramot.Dala jsem 2 pasticky na mysi s orechem a s kuzi s anglicke,ale jeste se nic nechytlo.Nevite prosim co by to mohlo byt? A jak to chytit? Dekuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

patronka*
hodnocení

2x

Myšky jsou chytřejší než si myslíme, mám letos bohaté zkušenosti. První se sem taky dostaly otevřenými dveřmi na zahrádku a já to zprvu podcenila, takže jsem jich pak pochytala celkem 42. Mrtvá myš mi vadí ještě víc než živá, takže chytám do klecových pastiček a mám i vlastní z PET láhví, podle návodu na netu. Teď tu mám další, ty se sem dostaly oknem taky ze zahrádky, takže tam pro jistotu raději ani nevětrám. Momentálně mám nastraženy 3 pastičky s ořechy, zatím se myšek chytlo 9 v průběhu cca 14 dní. Abych zjistila, jestli tu ještě nějaká je, dávám na podlahu do kuchyně piškotek a když zmizí, je to jasné. Dám sem foto pastiček a taky kuriozitu, jak si z neznámých důvodů pořesunuly brčka do krabice s cukrem. Mělo to ale i pozitivní aspekt, tak krásně uklizenou špajzku a spížní skříň jsem snad ještě neměla...:)

Mam neco v dome,ale mys to asi neni
Mam neco v dome,ale mys to asi neni #2

72mona
hodnocení

0x

Jaké granule?

Může to být myš. Nebo rejsek. Nebo něco uteklo sousedům (křeček...). Dokud to neuvidíte, nebudete vědět co to je. Já to teda takhle nepoznám ;) M.

doplněno 06.07.19 11:32:

Nevím, jestli by si myš nosila granule pod nábytek. *nevi* Kam na ně chodí? Zamezit jí k nim přístup, když nebude mít tuto potravu, nabídne si jinou (v pastičce). U nás třeba trvalo i několik dní, než se nějaká chytla a přitom jsme je vídali, když se mihly podél zdi.

bela*
hodnocení

Bydlim na vesnici a mam v lete stale otevrene dvere do dvora.Granule jsou psi,mam jorksirku.Ja si myslim,ze kdyby to byla mys,tak by se chytla na pasticku. Nevidela jsem to,ale stale slysim sramot.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]