Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
chtěla bych se zeptat jelikož mám poprvé fenu. Hárá už asi 14 dní, o víkendu chceme jet i s kamaradovým psem na chatu.
Myslíte že už to bude možné bez úrazu?
děkuji
Zdravím. Pokud vy máte vlkodavku a kamarád trpasličího jezevčíka a nevezme mu s sebou štafličky, je tu naděje, že se jim "to" nepovede. Ale psi jsou velmi vynalézaví... Navíc 14 dní hárání (předpokládám že krvácení) je přesně začátek toho nejplodnějšího období. Takže by byl spíš zázrak, kdyby se vaše fenka vrátila nenakrytá. Je mi líto... Ida
psi kalhotky na suchy zip s dirou na ocas. Kazdopadne to bude des protoze misto uzivani budete muset furt hlidat psy a nebo je privazat kazdeho pod jiny strom
Hlavně pro toho psa to bude neskutečné utrpení. Bude ji pořád cítit a nebude s tím moct vůbec nic dělat. Hrozí, že se na vodítku uškrtí.
joudic - Jenže hárací kalhotky neslouží na to, aby zabránily nakrytí, jsou na to, aby fenka všechno nezašpinila. A venku je stejně nemůže mít. Přece do nich nebude vykonávat potřebu.
Všichni litulí psa, že mu příroda a hormony vládnou. Nemyslete si, fenka je naprpsto stejný chudák. Dorka sváděla ježka a jednou havrana. V jejich očích, dokud nepřišla blíže a nezjistila, kdo to je, to byl krásný pes. A neměla ani čas čurat, jak musela hledat psa. A pak šílené falešné březí. Žádná sranda!
Babkazov - dvakrát ročně vídám zblblou háravou fenku. Přes rok si klidně žije se svým majitelem v jednom průmyslovém areálu. Ale když to na ni přijde, běhá ulicemi a po silnicích mezi auty a hledá ženicha. Je to asi nejmenší pejsek, jakého jsem kdy viděla. Větší potkan na špejlovitých nožkách. Když natrefí na mě a mého pejska, jak jdeme z nákupu, mám co dělat, abych vůbec nějak došla domů. Je přitom zajímavé, že ty ženichy usilovně hledá, ale nikdy jsem ji neviděla při samotném aktu ani jako březí. Jen se vždy nastaví, ale ucukne. Asi jí příroda radí, protože normální pes by ji snad propíchl.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.