Dobrý den objevila se mi na ruce výrazka, strašně hodně pupinku které občas švédi. Nejvíc se bojím že to je od stenic může mi prosím někdo poradit. Zatím jsem doma žádnou nenašel přijdeme mi že každé ráno jich Mám víc a víc díky za každou odpověď.
Tak vás ubezpečuji, že štípance od štěnic to určite nejsou. Vypadá to na kožní problém. Možná alergie.
xxx*
Děkuji moc za odpověď že začátku jen jich měl pár ale furt přibývají a přibývají mám to mezi prsty. Kdyby někdo věděl co může být budu rád za každý názor děkuji
Nezměnil/a si prací prášek, aviváž, šampon, sprchovací gel, parfém, v okolí někdo nelakuje/nebarví plot, nehnojí na poli nepřírodním hnojivem atd.? Jinak tohle obdobné mám když jsem zpocený a v prašném prostředí. Po osprchování to mizí.
xxx*
Nejspíš to bude z práce je tam prach a dost je tam teplo ale většinu času jsem mokrý tak to budou asi potnicky jen mne zmatla černá mini tečka uprostřed proto jsem myslel že je to od stenic. Ale mám toho víc a víc tak doufejme že to zmizí díky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.