Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kálení kočky mimo WC

Od: isis odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, poprosila bych o radu. Mám dvě kočky a občas se stane /velmi zřídka/, že některá z nich /nevím která/ vykoná potřebu /velkou/ vedle záchodku nebo v předsíni na koberečku. Nevím co k tomu kočku vede. Záchod je vždy čistý a ani nemyslím, že by mne třeba za něco chtěla trestat. A nic jiného mne nenapadá. Nemá s tím někdo zkušenost?Díky...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Kočky jsou nevypočítatelné, může jít o vzájemnou rivalitu, kterou my nemůžeme pochopit... Pokud je to opravdu vždy zdánlivě bezdůvodné, je jisté, že jste na vině vy... a ona vám to chce dát na vědomí, ale neumí mluvit. Inu, kočky! ;)

isis
hodnocení

Díky, já se nad sebou tedy zamyslím...hahaha...

binka*
hodnocení

0x

To znám. Naše kočka si někdy vyhloubí do kočkolitu obrovskou jámu, aby si pak do ní stoupla předníma nohama ... a zadek jí čouhá ven ... *haha*

isis
hodnocení

Binko, to není ono...To bych pochopila, ale ta moje to dělá "celé" vedle /z boku/.

binka*

Tak v případě, že neshledáváte žádné např. zdravotní komplikace, to vypadá, že prostě jen zkouší, kolik toho vydržíte.

isis
hodnocení

Kdybych alespoň věděla, která z těch dvou potvůrek to dělá..., která mě zkouší...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]