Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na mravence

Od: alice* odpovědí: 5 změna:
Objevila jsem ve skrini na chalupe mezi nadobim malinke mravence.co se da s tim delat?dekuji za radu

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

no
hodnocení

1x

Přečtěte si tento článek: zena.aktualne.cz/...

liska5
hodnocení

0x

Prodávají se takové pasti - malé krabičky - do kterých se nakape přiložená kapalina. Mravence to láká a na nožkách zanesou účinnou látku do mraveniště, kde působí buď úhyn mravenců nebo sterilizaci královny. Pak jsou různé postřiky a zásypy. V prodejně Vám poradí.

alice*
hodnocení

Dekuji asi zadna "babska rada" neni.Zkusim se zeptat.Dekuji.

hodnocení

0x

Trápili nás ve špajzce mravenci, nepomohli pastičky, ale koření "hřebíček", který jsem nasypala do nízké misky, dva roky již funguje, mravenci odtáhli a už se neobjevii.

jutke*
hodnocení

0x

Na mravence se mi osvědčila obyčejná skořice. Našla jsem, kudy vedou jejich cestičky a ty jsem posypala mletou skořicí. A bylo po mravencích. Vážně to funguje.:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]