To je pavouk jako kůň. Šla bych s tím obrázkem na recepci, kde jste ubytován. Mohli by to něčím vystříkat, nebo chtějte nový pokoj, kdyby byl pavouk třeba jedovatý. Nebo už máte po dovolené?
Na dovolenou jsme teprve přijeli, ale když vlétl k nám, muže i jinam. Jsme tu pošesté a toto se nám stali poprvé. Pavouka manžel vyhodil, ale já se od te doby bojím.. A té maloočce je skutečně podobný, byl spíše světlejší a tělo rekla tak 1,5 cm. Na zemi vypadal jak malé monstrum
Tak už jsem dohledal vašeho pavouka. Jak píše správně mona, maloočka a já dodávám Eusparassus Walckenaeri - maloočka Walckenaerova (Řecko) PS. případné body patří 72mona.
miroslavatu
Děkuji mnohokrát za čas, který jste pavoukovi věnovali. Jsem rada, ze není jedovatý a budu doufat, ze už se v pokoji neukáže
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.