Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pavouk v Řecku

Od: miroslavatu odpovědí: 9 změna:
Pavouk je velký asi 8-9 cm, barva béžová s hnědou. Byl v našem pokoji na ostrově Rhodos. Myslíte, ze by mohl kousat?
Pavouk v Řecku
Pavouk v Řecku #2

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

veda
hodnocení

0x

To je pavouk jako kůň. Šla bych s tím obrázkem na recepci, kde jste ubytován. Mohli by to něčím vystříkat, nebo chtějte nový pokoj, kdyby byl pavouk třeba jedovatý. Nebo už máte po dovolené?

jofa*
19.06.19 08:43
hodnocení

0x
Pavouk v Řecku #3
72mona

To už by ta maloočka mohla být, že? *zmateny* M.

miroslavatu
Vylepšila jsem fotku. Pavouk má jakoby pruhované nohy a tmavě skvrny na zadech.
Pavouk v Řecku #4
jofa*

Pro rádce s dovolením ještě trochu "vylepšíl"

Pavouk v Řecku #5
miroslavatu
Děkuji, teď už je vidět mnohem lip

miroslavatu
hodnocení

Na dovolenou jsme teprve přijeli, ale když vlétl k nám, muže i jinam. Jsme tu pošesté a toto se nám stali poprvé. Pavouka manžel vyhodil, ale já se od te doby bojím.. A té maloočce je skutečně podobný, byl spíše světlejší a tělo rekla tak 1,5 cm. Na zemi vypadal jak malé monstrum

jofa*
hodnocení

0x

Tak už jsem dohledal vašeho pavouka. Jak píše správně mona, maloočka a já dodávám Eusparassus Walckenaeri - maloočka Walckenaerova (Řecko) PS. případné body patří 72mona.

miroslavatu
Děkuji mnohokrát za čas, který jste pavoukovi věnovali. Jsem rada, ze není jedovatý a budu doufat, ze už se v pokoji neukáže

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]