Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chtel bych zviratko male,chlupate a pritulne

Od: sardinkasro odpovědí: 22 změna:
chtel byc nejaky male zviratko ktere bude chlupate a pritulne a nevim jake. Pomuzetemi prosim.

22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

samosato*
hodnocení

4x

S tou přítulností nevím, ale malé chlupaté... co třeba nějaký sklípkan?

hodnocení

3x

Malé, chlupaté a přítulné? Pak třeba štěnice. I když ta moc chupatá není.

Upřesni o co se ti jedná.

doplněno 17.06.19 16:04:

A teď vážně. Mám dobré zkušenosti s kočkami. Ovšem je třeba si je vychovat (i když se říká, že to nejde). Kočka potřebuje minimální péči, jen hračky na hraní a pokud jste doma, pak se jí věnovat a často se s ní mazlit. Tímto stylem máme v průměru 2 čičiny už přes 20 let a jsme spokojení já s manželkou a podle chování 2 kočičáků i oni dva.

nikolkaaadik
17.06.19 15:41
hodnocení

2x
Křeček

hodnocení

2x

Králíček.

Morče.

Plyšák :)

Křeček a přítulný? Křečka se především musí stále někde hledat protože rád utíká.

sardinkasro
hodnocení

dekuji ale morce jsem mnel a kdyz mi vcera umrelo tak hledam nahradu jinak dekuji.

lidus*
hodnocení

2x

Máte čas? Kočku nebo psa. Nemáte čas? Plyšák.

sardinkasro
hodnocení

dekuji sklipkana ne zapomnel jsem napsat ze mam arachnofobii (strach z pavouku)

blanka33*
hodnocení

0x

Co třeba zakrslého králíka? Když se mu budeš věnovat, tak přítulný bude.

hodnocení

0x

potkan

osmák

burunduk

liska5

Potkánek je nejchytřejší

Potkánka taky můžu jen doporučit :)

host
hodnocení

0x

Na venkově bývala nebo bývá u každé chalupy kočka s koťaty. Malá chlupatá, přítulná koťátka sice vyrostou, ale i kočky jsou přítulné a navíc užitečné, chytají myši a krtky. Jsou samostatné, jdou si kdykoliv kam chtějí a pak se zase vrátí, zamňoukají, nechají se hladit, mazlit, nalít jim misku mlíčka, dát nějaké dobroty a pak zase jdou na sluníčko se vyhřívat, nebo si sednou ke kamnům. Neštěkají, nevyžadují házení míčku, nekoušou, jsou samostatné.

72mona
hodnocení

0x

Přítulnost se nedá předvídat. Dokonce i kočka, u které se to předpokládá, může být pěkná "netýkavka". Takže bych si pořídila zvířátko, které je mi sympatické. A přítulnost (vzájemná kompatibilita) by byla jako bonus.

Nejhorší jsou přílišná očekávání. Poté může následovat pouze zklamání. M.

danys*
hodnocení

0x
Kupte si králíka. Až vyroste nebo vás přestane bavit, tak si ho uděláte na česneku

hodnocení

0x

malý roztomilý medvídek

hodnocení

0x

Vnuk měl potkánka, všude s ním chodil, vždy mu seděl za krkem /potkan vnukovi/. :)

no
19.06.19 07:11
hodnocení

0x

Fretku.

sardinkasro
hodnocení

a jak velky vybeh ma myt fretka?

no

U nás měla k dispozici celý byt a nejraději spala v úložném prostoru sedačky. Venku při procházce někomu z rodiny za tričkem.

culdabulda1*
hodnocení

0x

můj sen je potkánek- nejlépe dva - ale doma mám furt nějaké kočky, tak to asi nejde. Škoda.

sardinkasro
hodnocení

a co treba plšík
lidus*

Potkana dcera měla, paráda ale asi v roce se rozhodl, že pánem je on a bez příčiny vás kousnul. Všichni říkali, utratit i veterinář, stalose tak až měla dcera na ruce 3 stehy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]