Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde se koupat se psem v dosahu veřej. dopravy

Od: aja1946® odpovědí: 12 změna:

v Praze nebo vlakem nebo autobusem do 30 km, pes se koupat nebude, ale já jo

omluva za překlep koupat

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Nemyslím si, že by psovi prospělo za silného vedra čekat na slunci na čvachtajícího páníčka.

marfusa*
hodnocení

0x

Dojeli jsme do stanice Veletržní palác, prošli Stromovkou a přišli k nádrži. Tam se pejskové vyřádili.

hodnocení

Má otázka, kde sebudu se psem koupat já, že on sse koupat nebude

joudic*
hodnocení

0x

Se psem vim bohuzel jen o Slapech, to uz je trochu vic km, ale max hodinka busem

hodnocení

0x

Neteče vám v Praze náhodou Vltava?

joudic*

s permanentkou na kozni, proc ne ;)

hodnocení

0x

Naši mladí byli vloni v kempu "Sycherák", pejsek tam do vody směl, ale jako na potvoru nechtěl. :-D Zkuste vanu. ;)

hodnocení

Ptala jsem se, kde se mohu s psem koupat, že on se koupat nebude,

hodnocení

0x

Jezdívala jsem na Slapy. Na všech plážích, které jsem navštívila nebo jen z lodi viděla, byli lidé se psy. Bývalo tam opravdu mnoho psů, většinou i běhali volně. Těžko ale říct, jak by Váš pejsek přijímal kontakty cizích psů, když Vy budete ve vodě a on sám na dece.

hodnocení

Jenomže je tam dost špaté spojení a navíc se mohu dočkat toho, že řidič nevezme do vozu víc ps a zůstanu tam viset. Volím raději vlak.

hodnocení

0x

A co v Modřanech? kudyznudy.cz/...

hodnocení

to je zatím jediné místo, kam jezdím, ale je tam strašně studená voda.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]