Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je to za hmyz?

Od: diana* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

jsem už měsíc pokousaná, přes noc dvě tři kousnutí. Jsem už zoufalá, v pastičkách na štěnice nic, na kožním mi doktorka nebyla schopná říct, co to může být. Tak lovím veškerý hmyz, co v ložnici najdu. Poradíte, prosím někdo, co jsou to za dva úlovky? Může mě to kousat?

Co je to za hmyz?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

figurek*
hodnocení

0x

hmyz na fotce vypadá jako mol šatní. Ten vás asi nepokousal, protože nemá čím.

Připište kde ty hryzance máte, případně přidejte foto. Venku, na viditelném povrchu kůže vás pokoušou moskyti, komáři a podobná havěť, pod dekou a pod oblečením vás pokoušou blechy a ty navíc takovým svým vlastním specifickým způsobem. Jedna blecha vás nekousne jednou, ale několikrát. Pak máte blízko sebe rovnou několik hryzanců. Není to váš případ?

diana*
hodnocení

Díky moc za odpověď, kousance mají takový bílý střed, kolem jsou výrazně zarudlé, tři dny svědí, pak zůstavají i tři týdny.

Zasílám Vám fotky, možná mi budete schopen poradit. Už jsem přemýšlela i o alergii, jsem fakt zoufalá. Přes den nic, až ráno dva až tři kousance, oblečená i neoblečená, jako by to bylo jedno. Jsou hlavně na rukou, na stehnech, ale objeví se i na krku, na břiše. Vyhodila jsem matrace, koupila ručně šité biomatrace, každý den úklid, převlékání postele, zvíře doma nemáme (pouze kocour na dvoře), v noci neslyším komára, dnes jsem ale na závěsu našla toto (pošlu foto). Co myslíte, pomohl by nějaký odpuzovač hmyzu do elektriky? Nebo rovnou zavolat deratizaci. Jsem zoufalá, na kožní už nejdu, cítím se trapně...Díky za odpověď.

Dina

Co je to za hmyz? #2
Co je to za hmyz? #3
Co je to za hmyz? #4
diana*
hodnocení

Zasílám ještě foto hmyzu, co byl na závěsu, ale štípance mám měsíc a tohle jsem našla pouze dnes.

Co je to za hmyz? #5
Co je to za hmyz? #6
Co je to za hmyz? #7

samosato*
hodnocení

0x

Souhlasím s předchozím. Tohle bude mol.

diana*
hodnocení

Díky za odpověď. Taky si myslím, že je to mol, jenže jich máme hodně na dvoře a dostávají se oknem nebo dveřma do domu. Kde by se tedy mohly ti moli líhnout na dvoře? Žádné látky tam nemáme.

katkagal
hodnocení

0x
Dobry den, prosim o info, jak to dopadlo? Zacaly se mi objevivat podobne stipance. Kazdy den jeden, svedi az druhy den na dotek. Uprosted takovy lehce bily stred, jinak vyrazne cerveny pupinek. I po tydnu zustava stejna barva.
Pupinky jsem zatim nasla na podvrisku, v trisle, vnitrni straha stehna, na hyzdi... mam necely rok starou vlnenou perinu- mohlo by to byt tim?
Jeste mame latkovou sedacku, kde se tedy obcas pohybuje i nas pes... ale stenice tento typ stipncj nepasuje.
Co je to za hmyz? #8

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]