Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hmyz v detskem pokojiku

Od: romanv* odpovědí: 4 změna:
Dobrý den,v dětském pokojíků máme dřevěné ikea regály a v nich plastové boxy. Na dně boxů jsem objevil několik malých broučků. Někteří byly ještě živí. Nevíte prosím co jsou zač? Děkuji
Hmyz v detskem pokojiku
Hmyz v detskem pokojiku #2

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, zdá se, že to je pisivka. Zdravím!

doplněno 05.06.19 20:23:

agromanual.cz/...

doplněno 05.06.19 21:13:

pelgar.cz/...

Taky tipuji pisivku,sdílí s námi domácnost už dlouho, je to prcek, spousta lidí je vůbec nezaregistruje,
zavřela jsem všechny moučné potraviny do sklenic, ale občas když otevřu knihu pobíhá mi po stránce:)

romanv*
hodnocení

Děkuji za odpovědi. Pokud téhle pisivce není podobný jiný brouček, tak to bude ona. Mám ještě pár otázek. Dá se jich zbavit nějakým postřikem dostupným v drogerii? Synové jsou alergičtí na roztoče a v pokojíku občas kýchají. Může to být způsobeno přítomnosti tohoto broučka?

Přímo ne. Pisivky se ale vyskytují tam, kde je vlhko, a živí se často plísněmi. Zbavte se vlkha a zmizí i pisivky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]