Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím o radu. Mám 9měsíční fenku yorka a asi 2měsíce ji balíčkuji. Jenže srst jí šupinatí, nejčastěji na krku a klobních záhybech na nožkách. Asi týden ji dávám B-komplex, krmím Royal Canin. Nemáte s tím někdo podobnou zkušenost? Co by jí pomohlo?
Ukázala jste to veterináři? Si myslím, že by to měl vidět. Mohou to být kvasinky nebo jiné nefajn záležitosti. A pak bych asi vyměnila šampon a koupila norkový olej.
Já osobně na něj nedám dopustit a občas ho své psinečce kradu na konečky vlasů. Místo béček se koukněte na Pangamin, pivní kvasnice nebo obyčejné kvasnice. A nemusíte pejska přemlouvat ať to zbaští. Chutná jim to. Není tam žádná chemie. A ten Pangamin jsem dávala i dětem, když byly v pubertě a měly nehezkou pleť. Ale každopádně by to měl vidět vet. Ať se pejskovi i vám daří
U veta jsme zatím nebyli, mám dojem, že to bude olejem. Přešla jsem z KW na Pure Paws a na stránkách s touto kosmetikou píše paní, že u jejich jorků také vyvolal lupy. Kosmetiku používám kvalitní - All syst. a PP. Kvasnice jsem dnes koupila, ale nevím, v jakém množství jí je mohu dávkovat... Můžu vědět, jaký olej používáte Vy? Hezký večer a děkuji za Váš čas!
To fakt bude nedobrou kosmetikou.Já používám norkový olej, s pumpičkou. Vison Nerz od firmy beaphar. www.beaphar.com. Předtím jsem měla nějaký jiný a spokojenost veliká. Ale už nevím Bea? Pak je ještě mandlový, ale to byla psinečka taková jako ulepkaná. Ale teď bych nedávala nic, dokud to nepřejde. A jestli to fakt bude tou kosmetikou, napište výrobci, ať to ví. Kvasnice po trošce, předávkovat nelze. Myslím, že ten Pangamin (pivní kvasnice)by byly vhodnější a spíše bych volila nepotahované půl ráno a půl večer. A ještě mě napadlo-jak vypadá pelíšek? Žádné deky, žádné chlupaté polštářky a chlupatiny vůbec. Nejlepší je cíška, kterou můžete vyprat a vyžehlit. A taky je báječná pro zpozorování stop po blechách, potvorách hnusných
Jakmile zpozorujete tmavé tečičky nebo jakoby lógr z kafe, jsou to ony! A alergie na kůži dovede psíka potrápit. Ty lupy nevypadají fakt dobře, měl by to vidět vet. Mohl by se z toho vyklubat zánět kůže, žádná sranda. Moc držím palce, ať se z toho psík dostane co nejdřív
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.