Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čí to jsou vejce?-hnízdo

Od: vsbdjdu odpovědí: 3 změna:
Dobrý den,
všimla jsem si že na mém domě v plastové rouře si někdo postavil hnízdo. Leží tam 3 velmi malinká vajíčka(asi 2 cm ). Jsou lehce půlená bílá-světlá růžová. Sedím celý den venku ( daleko od hnízda) a ještě jsem žádného z rodičů neviděla. Chtěla bych tedy zjistit, o jaké ptáčky se jedná?

Čí to jsou vejce?-hnízdo
Čí to jsou vejce?-hnízdo #2
Čí to jsou vejce?-hnízdo #3

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

72mona
hodnocení

0x

S největší pravděpodobností jde o hnízdo Rehka domácího. Dokud nezačnou krmit mladé, většinou není pohyb kolem hnízda patrný. M.

doplněno 01.06.19 16:37:

Není zač. První mladé už rehci vyvedli, tak tohle by měl být druhý pokus.*poctar*

Porozhlídněte se po okolí, sameček bývá více vidět - posedává na vyvýšených místech a sleduje. Pokud se ovšem něco nestalo. To je další možnost absence pohybu u hnízda :(

vsbdjdu
hodnocení

Děkuji moc za odpověď.

vsbdjdu
hodnocení

Mám celkem strach, na zahradě jsem našla otrhané peří, tak se bojím aby to nebyli právě oni. Zatím se u hnízda vůbec nikdo neobjevil za celý den. Ale dávám tomu ještě šanci..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]