Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zarudlá boulička po klíštěti

Od: alic odpovědí: 1 změna:
Zdravím, bohužel přicházím se stejným problémem jako většina, ačkoliv jsem četla mnoho různých dotazů a odpovědí, pořád se nemohu dopátrat zdali je to vlastně normální nebo vyhledat pomoc. Pejskovi jsem vytáhla klíště v místě třísla. Bylo tam nejspíše déle než den, poněvadž bylo dosti napapané. “Měli jsme rodinnou oslavu” takže se pacholek válel všude možně po vyrostlé trávě v naší zahrádce. První den to byla taková nafouklá vodnatá větší boulička ani nijak červená či fialová. Je to již třetí den, boulička je ohodně menší a utvořil se stroupek. Co mě ale děsí je, že lehce zarudla. Podotýkám že obojek proti škůdcům nosíme celou sluneční sezonu ale i přesto se tomu asi žadny pejsek nevyhne :) Tak nevím, zdali je to červené pro to, že je to podrážděné, nýbrž v místě třísla je tenčí kůžička nebo zdali je to počínající hrozba ktera mě povede k návštěvě veterináře. Takže moje otázka vlastně zní, zdali je lehce zarudlý hematom po incizi klíštěte anbormální. Děkuji Alice N.
Zarudlá boulička po klíštěti
Zarudlá boulička po klíštěti #2

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

72mona
hodnocení

0x

Dobrý večer, asi bych neplašila. Začervenání je určitě běžné. Ten můj měl zrovna nedávno také "kamaráda" v tříslech. Barva byla zpočátku normální, jen na omak bulka. Zhruba po dvou dnech se pupínek trochu vybarvil. Ale nijak dramaticky. Myslím, že se prostě víc prokrví při obranné reakci. M.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]