Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bylinky do očí

Od: aja1946® odpovědí: 4 změna:

Na internetu jsem našla, ež na podrážděné oči lpomáhá světlík, řepík nebo měsíček. Má někdo přímou zkušenost, který odvar je pro nakapání do oka pejska nejlepší, děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Až po vašich experimentech pes začne ztrácet zrak, nezapomeňte navštívit veterináře.

idanova*
hodnocení

3x

Zdravím. @aja, pozor! @pckop má pravdu (a dávám body). V žádném případě ne borovou vodu! V lékárně koupíte jen bor. vodu pro lidi, po které pes po několikerém použití oslepne. Pes má totiž úplně jinou kyselost oka než člověk. Pokud má pejsek jen mírně podrážděné oči a ne zánět, omývejte jen zchladlou převařenou vodou, event. slabým heřmánkovým čajem (zchladlým), je léčivý a dezinfekční. Nekapat do očí, jen omývat. Když to nepomůže - veterinář a mastičku. Ida

pb®
hodnocení

2x

Přímo ze světlíku se prodávají kapky Ocuflash. Já bych koupila borovou vodu, do očí vhodná a nejlevnější. Taky jde o to, proč to potřebujete. Jestli pro běžné čištění u krátkolebých plemen, které trpí zvýšenou slzivostí a deformací slzných kanálku, kdy vytékající slzy zbarvují světlou srst do hněda, nebo jde už o zánět.

samosato*
hodnocení

0x

Nevymýšlejte kraviny a pokud svého psa máte opravdu ráda tak neexperimentujte a zajděte v první řadě k veterináři. Rady typu: "Na internetu jsem našla..." to je opravdu skvělý nápad *zed*.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]