Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obojek proti klíšťatům a blecham

Od: margoka odpovědí: 5 změna:
Máte nějaký tip na levnější obojek než je od firmy Foresto ( pro psa i kočku),který je levnější a přesto účinný? Dekuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Moje kočka má tento

superzoo.cz/...

Má ho zhruba měsíc. Před tím přinesla klíště skoro denně nebo obden, s obojkem tak jednou za dva týdny.

Po dalších pár týdnech zjišťuju, že kočka pár klíšťat má, ale jsou mrtvá a suchá. Jestli je zabil obojek nebo je zakousla kočka při ošetřování kožichu, to neumím poznat.

sykorka*
hodnocení

0x

psovi jsem koupila Scalibor, účinkoval perfektně než ho ztratil :D kočkám Beaphar, ale klíšťata nosí stále - no, ale je pravda, že máme obrovskou zahradu, spíš louku, a za plotem lesík :D jeden kočičák měl alergickou reakci, tak jsem šla znovu do zoo potřeb a paní mi nabízela sprej, který je prý pro psy i kočky - při více zvířatech prý se vyplatí - zkuste si zjistit víc info :)

hodnocení

0x
Nám se osvěčil obojek Kiltix.

sikovnaholka*
hodnocení

0x
Podle mě levnější alternativou k obojku Foresto je rozhodně blešák Scalibor. Používám ho na psa už pěknou řádku let a musím zaklepat, že vždycky účinkoval naprosto perfektně. :) Rozhodně ho doporučuji zakoupit, stojí nějak kolem 3-4 stovek, záleží jakého máte doma pejska. Ještě bych chtěla zmínit, že pokud máte pejska doma a sdílí domácnost i s kočkou, tak bych byla opatrná, a nebo koupila radši jiný obojek. Scalibor obsahuje látku, která je pro kočky toxická. Tudíž by neměla obojek začít lízat nebo tak.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]