Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak moc je můj pes ohrožen?

Od: aja1946® odpovědí: 10 změna:

Mám doma jediného parťáka, kterého nade vše miluji. Jezdít k přbuzným, jezdit tam musím nebudu to zde vysvětlovat proč. Mají pudlici, jejícž extrementy po zahradě nikdo neuklízí. Pudlici krmí syrovým kuřecím a nikdy ji neodčervují. Veškeré moje rady neberou.Jsem z toho špatná.

doplněno 11.05.19 15:53:

To je dobrý, jsem blbec, místo pes jsem napsala bez a titulek bohuzžel opravovat nejde, promiňte mi to.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

idanova*
hodnocení

4x

Zdravím. @aja1946, pokud vy svého parťáka pravidelně odčervujete a krmíte tak, že je v dobré kondici, myslím, že se nemusíte obávat. Všichni psi občas spořádají bobek jiného psa. Je to jejich přirozenost. Jejich organismus si s tím dovede poradit. Hůř by mohly dopadnout děti... Občas mrkněte, zda ta pudlice nemá hnisavé kapičky po čurání či z očí, kašel nebo průjmy. To bych pak svého psa izolovala. Jinak bych se nebála. Ida

hodnocení

bohužel s očima má problémy pořád. A malé dítě taky lítá po zahradě, nedají si říci, holčička má pořád nějaké problémy a svádějí to, že na plavání do bazénu, jaké konkrétní problémy může mít dítě

pb®
hodnocení

3x

A nemůžete jim toho psa v tajnosti odčervit vy? Pipetku za krk v nějakém nestřeženém okamžiku.

Já tohle dělám tchánovi, který si hraje na velkého chovatele, ovšem všechno mu díky jeho "péči" chcípá. Už jsem odvšivovala koně, to by jeden nevěřil kolik vší může mít kůň v hřívě. Psy taky odblešuju, protože jinak si tahám blechy domů na kočky. Naposledy jsem zbavila ušního svrabu králíka. Prý mu to ucho druhý králík okousal. Jo houby okousal, kouknu na ucho, koknu na web, vypadalo to jako ušní svrab. Vygooglím, jestli se na králíka může dát Advocate, který mám doma v zásobě. Už jsou to tři týdny už má ucho krásně čisté a má ho nahoru, ne svěšené. Ovšem nějak jsem si ten svrab dotáhla na vlastní kočku, takže Advocate i na kočky, ale co, však už ho asi rok neměly. Teď zas budu muset potají dát spot-on psům, nechci zas mít doma belchy.

hodnocení

1x

Ájo, myslíte si, že Váš parťák ty exkrementy bude žrát?

Jinak, pokud by byli mí příbuzní taková h...á boží, nepouštěla bych svého psa ven.

hodnocení

žrát ne, ale olizovat

marfusa*
hodnocení

0x

Můj pes žral výkaly všech zvířátek. Psí ne.

hodnocení

0x

Pěkný den,

moje fenka venku ožírá běžně trus jiných psů nebo zvířat. A zatím je zdravá. Akorát jednou chytla virózu a musela brát antibiotika. Jinak nic...Myslím,že pokud svého psa odčervujete,že se bát nemusíte.

muj pes se cely trese kdyz jdem krmit slepice.Asi si tam pripada jak v cukrarne jeden vetrnik za druhym.A nic ji neni .

Moje čivava si také někdy pošmákne,,,ale dávám pozor,,,chodí na balkon tak ji hlídám...nechodím s ni ven -jen když je Ok počasí tak je na zahradě i celý den.neumí chodit na vodítku ,ale mi to nevadí,nemusím s ní chodit v dešti a sněhu ven

paboz,,to jsem se s chutí zasmála nadd vaším psaním haha cukrárna

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]