Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Přišla mi na půdu cizí kočička a má koťátka.Je to v okrese Rakovník, psala jsem do útulku Srdcem pro kočky,ale nikdo se neozval,jiný útulek tady neni. Zkoušela jsem facebook a taky neuspěla.Z Prahy mi řekli, že sem nikdo nepojede.
Děkuji za radu.
Dobrý den, napsat několik cedulek s tel. číslem, že darujete koťátka dobrým lidem, polepit v obci a čekat, jestli se někdo ozve. Další možnost je, když si pro koťátka z útulku nepřijedou, dopravit jim nepotřebnou zvířenu do útulku osobně (ale to se Vám asi nebude chtít). Zdravím!
Přistěhovala jsem se do Rakovníku a našla jsem tu dvě březí kočičky o které se nikdo nestará. Jedna kočka má už měsíční koťátka a jsou někde na půdě v domku, kam nemám přístup a majitelka je z Prahy a sem jezdí jen občas. Druhá kočka má koťátka u mě na půdě. Co teď s nimi bude? O jednu kočku bych se postarala,ale co s těmi ostatními? Už jsem se ptala na víc místech. Všimla jsem si, že je krmila sousedka a teď tvrdí, že její nejsou Byla jsem i na úřadě,že prý se poradí, už se radí 3 týden. Kdyby je dali alespoň vykastrovat, nemuselo se to stát,ještě mi řekli, že v obci takových lítá plno.
Na FB mám inzerát taky.
Darovat koťata to je nápad k nezaplacení, na dědině má každý tolik, že je mu celkem jedno, co s nimi bude a to nemluvím o tom, že se tu koťata likvidují běžně. Vykastrované kočky tu máme jen chalupáři, rozežraní lidi z města co neví co s penězi (to je názor těch vesničanů). Tak jelikož patřím k těm rozežraným měšťákům, mám kočky i ty tuláky co si našli nový domov vykastrované, ty co jen prochází nekastrujeme.Stane se, že odrodí cizí kočka, vychová koťata a odchází sama nebo i s koťaty, přestala jsem se starat, když je u nás nakrmím, vnučky si s koťaty pohrají a pak už je jen na nich zda zůstanou nebo je něco většího sežere. Já už to prostě neřeším, třeba i ta vaše tulačka zbalí děcka a půjde o dům dál.
Dobrý deň.Su krásne.Vidim zrzečka,o tých je dosť velký záujem.Skuste bazoš,tam som udala koťata ja a to behom pár dní.Ste hodná že ste ich nenechala napospas osudu.
Krásní muchláčci ale vážně to jinak nejde, to bych se z toho zbláznila a měla koček milion, už tak nás to dost stojí.
nojo, máte pravdu, ale např. já si jich nevšímat nedokážu - proto mám už 4 kočičí přivandrovalce! :D ale jsou to zlatíčka a musím říct, že ti co přišli v nejzbědovanějším stavu, jsou nejvděčnější... je pravda, že kastrace a krmení něco stojí, ale za mě dělá Hankas dobrou věc, že není lhostejná!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.