Nejste přihlášen/a.
Ahoj v chovu slepic se mi asi před necelým rokem narodila kuřata. Z osmi vajec nakonec kvočna dokázala odchovat 2 kuřata. Jedno odneslo káně a druhé, o kterém jsem byl přesvědčen, že bude slepička, byl kohout. Je krásný, kropenatý. Problém však je v tom, že v chovu již kohouta mám a i když ten starší toho mladšího jakžtakž toleruje, tak to není ideální. Starý třeba chce obskočit slepici a ten druhý na něj v tu chvíli okamžitě zaútočí a naopak. Co s tím? Neraďte mi ať mu useknu hlavu a uděláme polévku. Nerad beru život někomu živému, už jsem to párkrát udělal a moc dobře mi z toho není, takže jiný nápad?
Ve stáří bývají kohouti čím dál agresivnější. Nechte si v chovu mladého a co se starým? Je víc možností :
1. jeden inzerát s fotkou kohouta na ifaunu, bazoš, že darujete kohouta za odvoz - kafe - čokoládu. Do chovu hybridní drůbež (na množení) není vhodná.
2.Požádejte souseda, aby vám kohouta zabil a vaše paní si s ním v kuchyni poradí.
3. Pokud kohout má více jak dva roky, tak jej darujte pro psa na krmení.
Sestra si nasadila pod kvočnu 15 vajec,13 kuřat se vylíhlo a bylo z toho 8 kohoutů,skončili v polévce-postupně protože bojují o slepice a rvali se jako ,,psi,,.2 kohouti to nikdy nedopadne dobře,polívka,prodej nebo darování,nechala bych jim toho mladšího.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.