Nejste přihlášen/a.
4 dny zpátky jsme si koupili čistokrevného NO.. fenu.. už ji je skoro 8 týdnu a já jsem jediná která se o ji neustále starám. Jde o to ze kouše celou zahradu.. všechno vyhrabává a ničí a kouše.. ano počítala jsem s takovýma ztrátama ale trávim s ni dost času a snažím se ji zabavit hračkami.. jenže ji hračky absolutně vůbec nezajímají.. ani trhaci hračky tzv pretahovačky, pískací hračky, míče, kost, plyšáka, proste nic
Věci které ji zajímají jsou klasika boty a okusovani nohou, stromu, zaseniček.. zkratka ji nejde prelakat na hračky
A jedna další věc co ji baví jsou provázky.. jenže nechci si s ni hrát s provazkama protože potom bude těžší chodit s ni na vodítku
On ani samotný povel fuj nějak nefunguje.. všude je sice napsáno jak je užitečný a ze se musí jako první učit ale jak? Ano když děla něco špatně tak řeknu důrazně fuj ale ona to má na párku.. nebo řeknu fuj a odstrčím ji.. napadly mě noviny.. říct vždy fuj a plesknout novinami aby se nebyla lidské ruky.. ale nechci používat takové techniky a bojím se ze by mě potom štěňátko nemělo rádo
3x
Fuj se uci tak ze ji to reknete kdyz dela co nema a kdyz zareaguje (treba i jen otoci hlavu) tak ji hodne pochvalite, musite jasat jak magor. Ale kdyz reagovat nebude, nechte ji byt nebo ji odneste o kus dal a zkuste ji utikat, zapomene co delala.
1x
Buď psa nebo zahradu. Oboje je celkem nemožné. Dvakrát zkušenost se štěnětem NO a pokaždé likvidace všeho dostupného. Zhruba ve dvou letech ho to přejde a pak můžete začít budovat zahradu znovu. Nejlepší hračkou pro psa je to, co si najde sám a ne , co mu dáte, nějaká únava z procházek nefunguje taky. Co nechcete zničit, tak znemožněte přístup. Nic jiného nepomůže.
0x
Ano, ano. Tohle znám velmi dobře. Mohl mne z toho trefit šlak. Nepotěším Vás, protože to musíte vydržet. Nic jiného nezabere. Je to jako s dítětem. Ale zcela určitě to přejde. Už si nepamatuji jak dlouho to trvalo u mne, ale najednou byl konec a byl klid. Prostě musíte všechno to, o co nechcete přijít nějak uklidit, aby se k tomu štěně nedostalo. Také mám zahradu, ale nejvíc škody mi udělala vevnitř. Orvala i tapety, uměla si otevřít zašupovací dvířka od skříněk a všechno z nich vytahala a rozervala na hromadu, než jsem se vrátila z nákupu. Byla to jedna hrůza. Vydržte! Nic jiného asi nepomůže.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.