Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

O jaké psí plemeno se jedná?

Od: slaisa® odpovědí: 15 změna:
Dobrý večer,
omlouvám se, že Vás otravuji, ale chtěla jsem se Vás zeptat jestli nevíte co by toto mohlo být za plemeno psa? (níže přikládám fotky) Pes váží něco kolem 15 kg a je spíše menšího vzrůstu, možná středního... Dnes jsme si ho zakoupili v útulku a dozvěděli jsme se jen, že je to kříženec...
Předem díky za odpovědi.
doplněno 03.05.19 21:44:

Nevíte prosím kolik by pejskovi mohlo asi tak být? Paní doktorka říkala, že má čerstvé zuby

O jaké psí plemeno se jedná?
O jaké psí plemeno se jedná? #2
O jaké psí plemeno se jedná? #3

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

3x

Tu masku má, jako braka jezevčíkovitá, ale to další ovlivnil jiný rodič. Je hezkej. Tak ať jste spolu dobří kamarádi!

hodnocení

Děkuji za názor koukala jsem na tento typ pejska a skutečně je tomu našemu velmi podobný, tak to bude asi on.

hodnocení

2x

Čistokrevný voříšek. Mějte ho rádi, on vám to oplatí.

hodnocení

pckop: Děkuji za odpověď a nebojte ;)

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, pokud již víte od pracovníků útulku, že je to kříženec, tak to nemůže být (jedno jasné a určitelné) plemeno (je to kombinace plemen). Ovšem, pejsek je to fešácký, má hezký "obličej" a určitě bude šikovný a chytrý - nepátrejte po původu a mějte ho rádi. Zdravím!

doplněno 18.04.19 22:30:

slaisa - možná jste se chtěla spíše zeptat, z jakých plemen je to kříženec. A to potom můžeme spekulovat, ale jistě to nebude vědět nikdo. Já to vidím na plemena pes / pes .

doplněno 20.04.19 21:31:

slaisa - možná nemusíte každý svůj dotaz začínat omluvou, že nás otravujete. Myslím, že nikoho neotravujete, ale bude lepší, když třeba budete potom i komunikovat, něco doplníte, poděkujete nebo snad i některý příspěvek ohodnotíte.

Já spíš pes/fena*smich*

Ale něco tam bude z jezevčíka, to druhé nejspíš "čistokrevný" vořech.

hodnocení

satam: děkuji za odpověď.

hodnocení

ben: Jasně taky jsem si myslela, že se plemeno dá těžce určit, ale po předešlých zkušenostech s útulkem, kde jsme si kupovali předchůdce dnešního pejska už v to tolik nevěřím... Jelikož nám řekli, že pes je pouliční směs a kříženec dohromady a přitom když jsme přišli ke zvěrolékaři a zeptali jsme se ho na plemeno psa, tak nám řekl, že je to jasný knírač...Tak jsem chtěla mít jen jistotu a děkuji za odpověď.

Máte pravdu pes je to hezký a i vzkutku velmi šikovný

A ještě něco omlouvám se, že sem písu na začátku každého svého dotazu omluvu,ale nějak si to už moc neuvědomuju když to píšu (síla zvyku) a jinak jsem Vám všem poděkovala už v úvodu mého dotazu, a to že jsem neodpovídala hned má taky své vysvětlení, jelikož jsem čekala na to až tady bude hodně odpovědí a já tak nebudu muset odpovídat na každý dotaz průběžně (někdy i kolikrát na to zapomenu, tak se omlouvám a pokusím se polepšit)

samosato*
hodnocení

2x

Je to rasa Kámoš. Mějte ho rádi a on vám to bude rád oplácet.:)

lidus*

A je to krasavec.

hodnocení

1x

Odpověděla jste si sama. Není to plemeno, je to kříženec.

hodnocení

satam: děkuji za velmi nečekanou a praktickou odpověď

radka12
hodnocení

0x

Za mě- vypadá to na mix více ras, jeho mamka i taťka byli už zřejmě kříženci. Nejvíce má z jezevčíka, masku a čenich z rotvajlera a podle sem tam bílé srsti trošku i z border kolie. Když je tak mixlý, tak aspoň nebude mít žádné genetické nemoci. Já měla křížence i čistokrevné a vždycky ti kříženci byli chytřejší a zdravější.

A vy chytráci, co poučujete tazatelku, nebo se jí tady snažíte dokonce vychovávat?! místo abyste se jí snažili pomoci, běžte někam!

hodnocení

lidus®

ano, máte pravdu je to krasavec

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]