Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny,chtěla bych se poradit jestli nemá někdo zkušenosti se sousedy kterým vadí váš mazlíček.Máme 7 měsíčního pejska Rhodeského ridgebacka a je venku v kotci,jenže máme problém že přes den hrozně vyvádí jako kňučí,štěká a vyje,ale opravdu jenom přes den.A paní sousedka vyhrožuje že nás nahlásí za týrání a nevím co všechno si může dovolit,prosím poraďte.
Me by tedy vic nez nastvani sousedky trapilo to, ze muj pes neni v pohode a trapi se v kotci, a proto bych se snazila ho zvyknout a uklidnit. Jestli jste ho proste den ze dne prestehovali, tak neni divu, ze to nezvlada, je to obrovska zmena a nevi co s tim. Otazkou taky je, jak dlouho tam je sam a jestli ho tam nechavate zavreneho i kdyz je nekdo doma a samozrejme jestli ma dost pohybu a zamestnani a nebo je proste vetsinu dne jen zavreny. Nejen, ze je tam sam, ale navic se i nudi a to je cesta do pekla, budete vystresovani vy, pes i sousedi. Asi bych sla cestou pomaleho zvykani, nejdriv na chvili, pak postupne prodluzovat, odmenovani, kdyz je hodny atd. a k tomu samozrejme dostatek pohybu a jinych cinnosti, aby se vyradil a zamestnal a v kotci pak odpocival. Je to trochu delsi proces, ale vysledkem bude spokojenost vsech zainteresovanych. Hodne stesti!
já bych také kňučel kdybych byl celý den v kotci. Každá rada drahá jak ho to odnaučit. Já měl problémy díky psovi se sousedem, ten mě prostě přímo udal, dostal jsem předvolání na obec, tam jsem jim řekl, že soused je ... oni že to vědí, ale řešit to musí, přišel jsem domů psa seřval, provedl drobné opatření a byl klid. Se sousem asi sedm let nemluvíme, teď to samé dělá jeho pes ale nejsem punťa tak na něj kašlu, mě to nevadí a dalším sousedům také ne. Je to myslím i věkem, 7 měsíců to je počátek puberty u takového psa. Jsou obojky proti štěkání, nevím zda to funguje, náš taky štěká až mě to i štve, ale tady má skoro každý až na jedny sousedy psa tak jindy zase štěká jiný, to tak prostě je.
jo jasný ale jde o to že o tomhle psovi se říká že poslouchá jen jednoho pána a to je manžel,a ten když má odpolední tak se to nedá,mě neposlechne a jinak nevím jak si mám poradit.být takových sousedů víc tak se asi zblázním.je to jenom přes den tak si zase říkám noční klid nerušíme tak co ona nám může ale...
jo jasný já vím že bude asi furt vyvádět,ani mi nejde o to štěkání ale jak kˇnučí a vyje,nebo spíš vadí to té paní a já fakt nevím co si může na nás dovolit,i když zase není to rušení nočního klidu tak snad na nic jinýho se to nevztahuje,a i kdyby na nás někoho poslala nijak netrpí tak nám to nikdo nemůže dokázat,ale...je fakt že byl zvýklý vevnitř přes zimu až před 2 týdnama jsme ho šoupli ven,ale myslela jsem že to nebude tak hrozný.no snad se s tím nějak poperem a paní se trochu sklidní
Já rád heavy metal a čím hlasitěji, tím lépe. Jelikož jsem soudný člověk a chápu, že ne všichni nutně musí nadšeně sdílet mou vášeň, proto i přes den poslouchám se sluchátkama. Rozhodně by mě nenapadlo argumentovat, že noční klid je od 22 - 06 hod a basta. Každému nemusí být vytí a štěkání příjemné.
Ach jo, vy doufáte, že se zklidní sousedka a ona zase, že snad už konečně zklidníte svého psa, jehož štěkání jí obtěžuje. A upřímně, nedivte se. Je to opravdu horor, denně poslouchat štěkajícího či vyjícího psa. Vy jste přece zodpovědní za to, aby druhé neohrožoval a ani neobtěžoval. Vy musíte situaci řešit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.