Nejste přihlášen/a.
Dobrý den mam doma roční andulku. Mám s ní problem už od začátku co mi jí majitel přivezl což bylo cca před půl rokem. Problém je v tom že se nedá ochočat nebo aspoň nevím jak na to vždy když jí dávam klas na ruku tak chvíli jí jakoby nic a potom velkou rychlosti klovne do klasu nebo do ruky. A to se k ní ani nepřiblížím ani nenaznačuji že bych se jí chtěl dotknout. poté co dám ruku prič tak se natve a začne mlátit zobákem do bidla nebo uměle andulky. Také mi majitel řekl že jí mam nechat otevřene dvířka že je naučená sama se vrátit zpět.Bohužel jsem jí ještš ven vyletit neviděl. Vyletí jen když je tma někdy v noci a to potom je schopne letět i za gauč od te doby to už radnši zavírám. nevíte co bych měl dělat docela se bojím jí už dávat něco z ruky. děkuji za pomoc.
Všechny andulky co jsem měla, byly odkrmené z mé pusy, občas lehce štíply do rtu, nic hrozného a velmi rychle se ochočily, uměly mluvit. Vnučka má andulku, na ruku ani náhodou, to akorát přiletí do prstu klovnout, klec stále otevřenou a lítá si kde chce i se vrací, létá navštěvovat morčata a těm stále něco povídá a láskyplně jim přebírá srst nebo se vzhlíží v zrcátku a povídá sama sobě. Na lidi dost kašle, přiletí jen pokud držíte v ruce kolík a sedne si na něj, nebo pokud lehce pustíte vodu to se nechá i pomuchlovat jak se těší na koupání..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.