Nejste přihlášen/a.
dobry vecer mame sttene zlateho retrivra a pred 5 dny nam utekl za kolem vratil se z vyvrknutym kycli a natrzenymivazi na poliklinice nam zdelili ze operace je nutna a ze bi stala 8000 az 10000 a to je cely mesicni rozpocet nasi rodiny proto se chci poradit jestli nevite ktery lekar bi nam to udelal na splatky moc dekuji za kazdou radu
Já chodím na veterinu, kde udělají cokoliv na směnku se splatností měsíc. Ale o splátkách tedy fakt nevím.
Buďte rádi, že máte jen psa. Operace takového koně vyjde třeba na 50tis. No každopádně pokud máte malý rozpočet a nemůžete si dovolit platit za veterináře, bylo pořízení velkého plemene a psa vůbec velká chyba. Známá takhle musela nechat operovat vazy psu asi 4x, pořád to praskalo. Cena za operace výrazně převýšila pořizovací cenu toho psa s PP. Velká plemena jsou na cokoliv náchylnější, malá a střední méně.
O platbě na splátky u veterináře jsem nikdy neslyšela. Ale to neznamená, že takový veterinář není... Nicméně nemarnila bych čas hledáním veterináře a okamžitě vyslala někoho z rodiny na brigádu a odnesla do zastavárny snubní prstýnek a všechny lepší náušnice. Pořídit si velkého psa ve finančně nepříliš dobře zabezpečené rodině nebyl dobrý nápad už z hlediska množství potravy. Ale už se stalo, pes je člen rodiny. I když jsem velkým odpůrcem půjček, tak zrovna tuto situaci vidím jako oprávněnou. Chcete splácet veterináři, budete splácet někomu jinému. Ale raději si půjčujte v širší rodině než u nebankovních poskytovatelů půjček.
Váš vet by Vám neumožnil splátkový kalendář? Zkuste mu vyjasnit Vaší situaci a zeptej te se ,jestli to můžete splatit na dvakrát. Jinak pořádně si psa zajistěte pokud utíká . Pes může způsobit i dopravní nehodu na toulkách ,tak ať Vás to nestojí mnohem víc ,podle toho zranění to vypadá že ho ťuklo auto .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.