Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co “to” je?

Od: ajinka odpovědí: 8 změna:
Prosim, o jaky hmyz se jedna?
Usadil se nam chate, objevuje se vecer, leta na svetlo.
Jak vyhubit?
Dekuji

Co “to” je?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

72mona3*
hodnocení

8x

Zlatoočka. Prosím, nehubte, je užitečná. Jen se u vás schovala. M.

ajinka
hodnocení

To jsem netusila, dekuji, hubit nebudeme, je opravdu uzitecna..
72mona3*

Užitečná i krásná. ;)

jofa*
hodnocení

0x

Jak píše 72mona3, zlatoočko. Ten horní brouček je vzácné slunéčko šestitečné. Vyskytuje se nejčastěji v domácnosti a má mnoho poddruhů. Neškodí a dělá parádu po dlouhou dobu. *slunce*

jofa*

Oprava: Vzal jsem si brýle a vidím slunečko šestikvětné. Ještě vzácnější než šestitečné. A první zlatoočka, nikoliv zlatoočko.

floro*
hodnocení

0x
Hlavne ji vyhodte ven, jinak u vas zahyne.

liska5
hodnocení

0x

Zlatoočka klade vajíčka mezi mšice a její larvičky pak mšice požírají. Neberte ji do prstů, má velmi jemná křídla, ale nějak ji třeba ubrouskem donuťte odletět. Podívejte se před tím , jak má krásně zlaté oči.

hodnocení

0x

Těchle breberek mám na chatě každé jaro stovky. Stačí otevřít okna, ony vyletí samy. Když tak jim trochu pomoct průvanem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]