Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké plemeno je nejlepší?

Od: kokolilinka* odpovědí: 20 změna:

Dobrý den, nevíte jaké plemeno je nejlepší do bytu ale aby bylo i hodné k dětem a taky aby bylo hezké a nebylo mos velké. Já si nevím rady*nevi*... kokolilinka

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Je vidět, že jsi maminku přesvědčila. Pořiď si jezevčíka, jsou sice tvrdohlaví, ale hodní.

kokolilinka*
hodnocení

Ano přesvědčila. A děkuji za radu. Dám potom vědět jak to dopadlo;)

charlie1366*
hodnocení

1x

Dobrý večer,já například jsem si pořídila jorkšíra,a nikdy se my moc nelíbily,až najednou jsem zjistila,že to jsou moc krásní pejskové ,chytrý a společenští.Takže je to u každého jinak.Nemůžu říct konkrétní rasu;)

ondrasek*
hodnocení

1x

NEJLEPŠÍ JE BRITSKÁ MODRÁ KOČKA. neotravuje jako pes , ale poslouchá na povely a nemusíš s ním ven:)

nd.blog.cz/...

Jaké plemeno je nejlepší?

To je krásný Brit! Paráda! Máte pravdu, poslouchá povely, aportuje. Ale všechny povely musí znít!Sedneš nebo ne? A on sedne nebo ne :D Jorkšík má zase tu výhodu, že z něho není nikde chlup, dá se vozit v tašce a má pocit, že se narodil proto, aby své paní dělal radost. Je to moje zlatečko ;) chlupaté. Mám ji ostříhanou nakrátko kromě hlavičky, nožek a ocásku, tak na údržbu není vůbec náročná. Vřele doporučuji.

ondrassek

ALE TEN NÁŠ FAKT POSLOUCHÁ , sice neaportuje ale pojď ke mě a lehni bez problémů. aaa když mi utečou sarančata tak mi je nosí v zubech bez poškození:)

Dcera má taky brita a ten aportuje bonbony v celofánu a svoje myšičky.*palec* A taky je strašně ukecaný, komentuje všechno. Je to skvělý kočičák! Úplně jí ho závidím, ale moje pes by se poskládala, kdyby se měla o mě s někým dělit. Tak tak přeživá vnoučky. A´t se tobě i kočičákovi daří dobře a ještě lépe. *ua*

hodnocení

0x

Plemeno ceho? Ovci? Koz? Kocek? Psu? Koni? Prasat? Skotu?...

sgtfrgnhaet
hodnocení

Tak když to je v rubrice psi tak nejspíš plemeno psa ne?*bum*

afrodita
hodnocení

0x

Nejlepší jsou labradoři,mám párek a nedám na ně dopustit.J

lm®

Každý bude radit to svoje logicky.já vám zase můžu doporučit maltézí slečinku,můžete se s ní mazlit,řádit spolu i si učešete jako princeznu.Ale je to pejsek jen do bytu,venku by asi v psí boudě nepřežil.

doplněno 29.04.09 21:23:

A k dětem je milionový,miluje je.Má strašně rád společnost.

moja*
hodnocení

0x

já bych možná volila jack russel teriér,je to sice hyperaktivní pejsek,ale zabaví děti.má menší vzrůst,ale vypadá dobře,ale taky záleží,jak staré máte děti,jestli jsou malincí,tak si myslím,že by ho nezvládly.

xsisi*
hodnocení

0x

Já bydlim v paneláku a mám labradora. Je to úžasný plemeno, který se dobře a lehce cvičí a je to milovník lidí. Používá se pro Canisterapii, pomáhá nevidomým a postiženým lidem a nebo se cvičí na hledání drog. Původě byli labradoři cvičeni jako lovecky pesi, ale i přes to můj labrador miluje všechno živé a neublížil by žádnýmu zvířeti. Labradoři mají vrozenou přátelskou a neagresivní povahu. Doporučuju se podívat na plemena psů na internetu a nebo si zakoupit knihu o psích plemenech. Nebo se můžete zajít podívat do útulku třeba se vám tam nějakej zalíbí. Z útulku jsou strašně věrný a oddaní psi a je výhoda,že personál vám může říct něco o povaze psa. Hlavě nezapomeňte že každej pes jakkýho koliv vzrůstu musí mít alespoň základní výcvik. Přeju šťastnou ruku při vybírání psa.

jajaba*
hodnocení

0x

Dobrý den,

my máme křížence jezevčíka s něčím a patterdale teriéra a musím říci, že obě jsou moc hodné. Jedna je hladkosrstá a druhá drsnosrstá. Takže máme doma plno krátkých chlupů, ale zvykli jsme si.:)

Jak je již psáno, jezevčík je tvrdohlavý a to je občas problém. Patterdale je hodně poslušný, přátelský a má rád děti, ale také je hodně energický, takže potřebuje hodně pohybu, ale který pejsek ne?

Další otázka je jestli chcete fenku nebo psa? Zvažte pořádně jestli V8m nevadí, že fenka 2x do roka hárá - je to samorřejmé možné řešit injekcemi proti hárání nebo kastrací a nebo bude pár týdnů fenka doma nosit psí kalhotky. Vše lze řešit.

Jak vypadá paterdale? Co je to za rasu a jak je velký. Je to značkový pes nebo dítě lásky? A fotečka by nebyla?*hi*

moniakimi*
hodnocení

0x

Mi jsme si pořídili Francouzského buldočka-je moc hodný,má rád děti i ostatní psi.Není nijak velký ani malý,prostě tak akorád.Máme ho v bytě a pohoda.Spí s námi v postely,rád si hraje i se učí povely.Mám zkušenosti s pudlíkama,naháčema i vlčákama,ale buldoček je nejlepší.

honza2581*
hodnocení

0x

Ideální jsou jorkšíři, sice jsou uštěkaní, ale milí a hezcí a malí.

kokolilinka*
hodnocení

Tak moc děkuji za všechny odpovědi*palec*. Nakonec jsem se rozhodla, že si pořídíme westíka. Moc děkuji*pivo*. Katka

Vestík je skvělý *palec* Je to báječný pes.Veselý, hravý, laskavý. Když je potřeba rozkročí se na krátkých, ale silných nožkách a všem je jasné, že končí sranda. A fakt! Trošku tvrdohlavý, ale co by pro dobré slovo a kousek piškotu neudělal, že!*slunce*Ať se vám i pejskovi dobře daří.

yamona*
hodnocení

0x

Pokud menší, pohodové plemeno, které miluje rodinu, včetně dětí, není malicherné a uštěkaný hysterik, tak jasná volba - stafordšírský bullteriér. Na kecy o "bojových" psech nedejte, tato rasa patří v Anglii ke špičce v počtu oblíbených a osvědčených rodinných psů. Zvlášť , zvolíte-li fenku, je to naprosto bezkonkurence. *palec*

doplněno 15.05.09 03:03:

Ač proti westíkům nic nemám, zkonzultujte s veterinářem častost kožních potíží v souvislosti s bílou barvou plemene, zřejmě i vyšší náchylnost k zánětům uší a v neposlední řadě - tato rasa potřebuje pravidelnou střihovou úpravu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]