Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, nevíte jaké plemeno je nejlepší do bytu ale aby bylo i hodné k dětem a taky aby bylo hezké a nebylo mos velké. Já si nevím rady... kokolilinka
NEJLEPŠÍ JE BRITSKÁ MODRÁ KOČKA. neotravuje jako pes , ale poslouchá na povely a nemusíš s ním ven
To je krásný Brit! Paráda! Máte pravdu, poslouchá povely, aportuje. Ale všechny povely musí znít!Sedneš nebo ne? A on sedne nebo ne :D Jorkšík má zase tu výhodu, že z něho není nikde chlup, dá se vozit v tašce a má pocit, že se narodil proto, aby své paní dělal radost. Je to moje zlatečko chlupaté. Mám ji ostříhanou nakrátko kromě hlavičky, nožek a ocásku, tak na údržbu není vůbec náročná. Vřele doporučuji.
ALE TEN NÁŠ FAKT POSLOUCHÁ , sice neaportuje ale pojď ke mě a lehni bez problémů. aaa když mi utečou sarančata tak mi je nosí v zubech bez poškození
Každý bude radit to svoje logicky.já vám zase můžu doporučit maltézí slečinku,můžete se s ní mazlit,řádit spolu i si učešete jako princeznu.Ale je to pejsek jen do bytu,venku by asi v psí boudě nepřežil.
doplněno 29.04.09 21:23:A k dětem je milionový,miluje je.Má strašně rád společnost.
Já bydlim v paneláku a mám labradora. Je to úžasný plemeno, který se dobře a lehce cvičí a je to milovník lidí. Používá se pro Canisterapii, pomáhá nevidomým a postiženým lidem a nebo se cvičí na hledání drog. Původě byli labradoři cvičeni jako lovecky pesi, ale i přes to můj labrador miluje všechno živé a neublížil by žádnýmu zvířeti. Labradoři mají vrozenou přátelskou a neagresivní povahu. Doporučuju se podívat na plemena psů na internetu a nebo si zakoupit knihu o psích plemenech. Nebo se můžete zajít podívat do útulku třeba se vám tam nějakej zalíbí. Z útulku jsou strašně věrný a oddaní psi a je výhoda,že personál vám může říct něco o povaze psa. Hlavě nezapomeňte že každej pes jakkýho koliv vzrůstu musí mít alespoň základní výcvik. Přeju šťastnou ruku při vybírání psa.
Dobrý den,
my máme křížence jezevčíka s něčím a patterdale teriéra a musím říci, že obě jsou moc hodné. Jedna je hladkosrstá a druhá drsnosrstá. Takže máme doma plno krátkých chlupů, ale zvykli jsme si.
Jak je již psáno, jezevčík je tvrdohlavý a to je občas problém. Patterdale je hodně poslušný, přátelský a má rád děti, ale také je hodně energický, takže potřebuje hodně pohybu, ale který pejsek ne?
Další otázka je jestli chcete fenku nebo psa? Zvažte pořádně jestli V8m nevadí, že fenka 2x do roka hárá - je to samorřejmé možné řešit injekcemi proti hárání nebo kastrací a nebo bude pár týdnů fenka doma nosit psí kalhotky. Vše lze řešit.
Tak moc děkuji za všechny odpovědi. Nakonec jsem se rozhodla, že si pořídíme westíka. Moc děkuji
. Katka
Pokud menší, pohodové plemeno, které miluje rodinu, včetně dětí, není malicherné a uštěkaný hysterik, tak jasná volba - stafordšírský bullteriér. Na kecy o "bojových" psech nedejte, tato rasa patří v Anglii ke špičce v počtu oblíbených a osvědčených rodinných psů. Zvlášť , zvolíte-li fenku, je to naprosto bezkonkurence.
Ač proti westíkům nic nemám, zkonzultujte s veterinářem častost kožních potíží v souvislosti s bílou barvou plemene, zřejmě i vyšší náchylnost k zánětům uší a v neposlední řadě - tato rasa potřebuje pravidelnou střihovou úpravu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.