Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím o radu, zda můžeme z domácí zajijačky pohostit sousedy černou polévkou? Děkuji za odpověď Fialová
Je to divný svět. Oproti západním státům Evropy jsme krmeni jako čuníci, za vyšší ceny dostaneme podřadnější zboží. Z Polska se k nám valí metráky nevyhovujícího masa, kuřata se salmonelou...a nedá se s tím prý nic dělat. Zdalipak stejně "zdravě" papkají i v Bruselu?
Proto mi připadá úplně postavené na hlavu, kdyby mi měl kdokoliv zakazovat uctít známé a sousedy dobrotami z domácí zabíjačky. Je to čerstvé, prase bylo jistě zdravé, poctivě krmené. Co může být lepšího? Jaga.
Koupila jsem si v zimě jen jednu (naštěstí) jitrnici od velkého celorepublikového dodavatele. Na zkoušku. Takovou hrůzu jsem v životě neochutnala, jakou oni vydávají za jitrnice. Dostaly to slepice, ani ty to kloudně nechtěly. Takhle se pohřbívají domácí výrobky.
Dobrý den. My už prasátka pár let nemáme, ale měli jsme je každoročně co jsem na světě. Polévku jsem roznášel v bandičce po sousedech+ jitrnice a jelítka podle počtu osob v rodině a stejně tak jsme dostávali i my od nich, když měli zabíjačku. Teď už ale nikdo z nás vepříka nechová. Nevidím žádný důvod, proč je nepohostit polévkou, popř i něčím jiným ze zabíjačky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.