Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

MVDr.Anděl : jaký je to vet?

Od: astik odpovědí: 5 změna:
Zná někdo MVDr. Anděla, Praha 4? Je to dobrý veterinář? Očkování a stříhání drápků mne nezajímá. Zajímá mne zda je opravdu dobrý. Díky.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Já jsem s ním spokojen. Už nějakých 15 let.

Poznali jsme ho na jiné klinice a šli jsme za ním na tu dnešní.

hodnocení

0x

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @kapkanadeje z důvodu porušení pravidel poradny. ]

výtka
Upozornění od sys kapkanadeje 20. 03. 2019 23:31:07
! Pravidlo Z1: je zakázáno psát nesmyslné odpovědi a otázky nebo úmyslně poskytovat špatnou radu.

Moc se pisateli omlouvám, zvonil mi telefon a odklepla jsem to a nevšimla jsem si, že při vyhldávání Anděl nešlo o lékaře, ale o kliniku Ánděl, na ooravu už vypršel čas, promiňte mi to

astik
hodnocení

Nic se neděje. Mně ta klinika taky vyskakovala, ale doktor ne. Proto se ptám zde.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]