Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chgtěla jsem se zeptat, co to je za ptáka? Je veliký jako rorýs akorát má malé oči a je celý černý. Byl u nás v zimě
na stromě. Rehek to nebyl.
Děkuji.
Je zvláštní přirovnávat zrovna k rorýsovi. Toho většina lidí vidí pouze za letu a z dálky. Rehek fakt ne, ten odlétá. Ale moc tmavých (černých) ptáků tu nemáme. Kosa (Turdus merula) snad pozná každý
A když to nebyl kos, byla to kosice
Liška - no, když je správné (tedy špatné) světlo...
Mona- to už i ten ocelově šedý zedníček za ranních mlh může vypadat černě..
Jen ty nerorýsovité oči mi nedají spát
A nemáte blízko slovenské hory? Pak by mohl připadat v úvahu zedníček skalní. Ten má pod křídly červené skvrny. Když sedí, tak červené pírka nemusí být vidět. Tyranovce jsem nikdy neviděla.
Tyranovec u nás není. A Zedníček není černý
Připomíná mi to maminu. V pondělí volala, že měli na krmítku ptáka většího než Zvonek, s větším zobákem, hnědo béžového...tak já identifikovala Dlaska. Ukážu obrázek...a ne, není to on. Do dneška už provedla tolik úprav a změn v popisu, že z toho vychází buď Stehlík nebo papoušek
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.