Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik ryb máte v akváriu a kolik máte litrů?

Od: niki121 odpovědí: 6 změna:
Zdravím, mám 30ti litrové akvárium a v něm kolem 25 Pavích oček a strejda je naštvanej,že jsem koupila nové ryby a je tam podle něj ryb jak na**áno a prej je doporučenej počet je asi 8 ryb na 40litrů, ale já nikdy v životě neviděla akvárium, kde by byl takový počet Pavích oček. Kolik jich máte vy a kolika litrové nádrži?
Kolik ryb máte v akváriu a kolik máte litrů?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Doporučuje se jeden cm ryby na 1 l. Já mám 60 l a 4 černé tetry a obrovského krunýřovce - měla bych si nějaké dokoupit.

re4zon
hodnocení

0x
Strejda ma pravdu. Do 30l akvaria je 25 pavich ocek az az. S rybami je to stejne jako s jinymi zviraty ci s lidmi, taky nebudes bydlet v 10 lidech v 2+kk...

hodnocení

0x
500 litrů a je na to 200 malých ryb (neonky obecné, danio perlové) a cca 50-100 krevet. Středně rušno. Jsou i plnější akvária. :)

72mona3*
hodnocení

0x

50 l - 11 ks neonky, 6 ks rasbory, 2 ks krunýřovec, 2 ks sekavec

30 l - 5 ks Black Molly (mrchy nenažraný! :-D)

I přerybněné akvárium lze ukočírovat, ale je to náročnější na údržbu. M.

hodnocení

0x

50l, počet ryb je pohyblivý, mezi 5 a 20

hodnocení

0x

10 litrů a v nich jedna Betta bojovnice

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]