Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
právě jsem se vrátila z hor a vyzvedla si svoji korelku, kterou jsem nechala u známého, který ji hlídal. Když jsem ji doma pustila všimla jsem si že má odřenou nohu. Nožku má stále schovnaou, slabě pískala a stále spí. Když ji mám na prstě, tak citím, že stisk odřené nožky je trošku slabší, ale jinak se nechá hladit.
Zranění se pravděpodobně stalo v kleci, ve které byla u známého. S klecí byla seznámena a v kleci nebyli žádně věci, které by neznala.
Přikládám fotku a děkuji za odpovědi.
(omlouvám se za kvalitu fotky, lépe to nešlo)
-upozornuji, že vím že bidlo na kterém sedí je velké, ale dostala jsem ho s voliérou ve které normálně tráví čas. Bidlo používám jenom proto, že ho musím umístit na vrchol voliéry, když chci, aby mohla vcházet a vycházet z voléry. Všechna její ostatní bidla jsou přírodní a menší.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.