Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pan Desenský

Od: gangsss odpovědí: 19 změna:

dobry den,zitra jedeme k panu Desenskemu a nevime co za to chce,ze nam pomuze.Nevite jestli chce treba nejake penize nebo tak?

predem dekuju za odpovedi

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

4x

Dobrý den, viz odkaz je vysvětlení, které hledáte. Zdravím!

psycholog-psu.com/...

doplněno 21.02.19 18:17:

Nemáte zač.

doplněno 21.02.19 18:32:

gangsss - myslím, že jste se ptal hodně konkrétně a na jasnou věc, tak se nenechte rozhodit názory na práci pana Desenského. Uvidíte sám, jak to bude probíhat a jestli to mělo význam. Přeji Vám, ať se to povede.

gangsss
21.02.19 18:16
hodnocení

dekuji

radis
hodnocení

4x

Dobrý den,

Důrazně Vám doporučuji spíše navštívit cvičák, kde předcvičuje zkušený kynolog a pro rady se obrátit na chovnou stanici se zkušeným chovatelem vašeho plemene- určitě velmi rád poradí.

Všechny tyto možnosti budou zdarma nebo v řádech desítek nanejvíš stovek korun.

Většinou je chyba v tom, že pejsek má přiliš energie, kterou nemůže vybít s jinými pejsky a nemá dostatečný respekt k psovodovi.

Proč tam jdete, jak je pejsek starý, co to je za rasu?

Radím jako celoživotní chovatel pejsků, který vapravil do světa již nespočet štěňátek a generací rasy s velmi složitou povahou... Rady, které jmenovaný v pořadu občas dává, jsou velmi obecné a přiliš chovatelů, kynologů a zkušených psovodů se k nim nepřidává. :-D

berger*

No jo,jenže na cvičáku anebo v chovné stanici se nepoužívají nejnovější objevy,jak třeba tachyonová energie. Pan Desenský to zvládá! / Ironie,své psy bych k němu nezavedl,má zvláštní metody/.

gangsss
hodnocení

dobry den,mame problem s bojacnosti u 4leteho papillona ktereho mame pul roku.Cvicak urcite neni vhodnou variantou protoze se bojime lidi.pana desenskeho uznavam a myslim si,ze nam jeho rady po nejake dobe pomohou.Rozhodne nemame problem s energii nebo s neposlusnosti.

berger*

Bojíte se lidí... A to čekáte,že pan Desenský s ním bude jezdit MHD,aby si zvykl? Anebo co očekáváte? Cvičák,výcvik...

gangsss
hodnocení

ne to rozhodne necekam . ale rozhodne nam da nejakou radu ..boze vy vubec nevite jak je to s nasim psem tezky..nevite do jaker miry se boji,tak to rozhodnuti nechte laskave na nas,je to nase volba :))

radis

gangsss: .. Papillon je společneské plemeno, je přátelské a cizí lidi má rád. Z toho co píšete jej máte nejspíše z útulku? Takový pejsek je vždy riziko, nevíte co mu bylo předtím působeno. Pejsek je už starší, bude to chvíli trvat, na druhou stranu je maličkatý a to lépe zvládnutelný (s Tibetskou dogou by byla situace násobně horší) .. Pejsek se musí strachu postavit, ne se mu stratit a prohlubovat jej, šup na cvičák- pejsek bude napřed sám s vámi a kynologem, budou se postupně navalovat další menší pejsci až bude moci mezi velké, bázlivost je běžný problém u pejsků z útulků, je důležité ji odbourat, jinak může pes kousat ze strachu.

Na cvičáku jde především a hlavně o socializaci .. až druhořadá je poslušnost, vybít si potřebuje energii každý pes... Začít více chodit mezi lidi, pejska pomalu vystavovat jeho strachu s vaší přítomností, rozptylovat aby neměl čas řešit svůj strach...

Bázlivost se řeší velmi často- na internetu bude na toto téma spousta příspěvků.

gangsss
hodnocení

dekuji,,vite my by jsme to neresili,ale v rodine je uply jenom na me a nikoho jineho netoleruje,nenecha se ani pohladit.Ne neni z utulku ale z CHS,kde se k nemu asi nechovali nejlepe..skoro vsechnu strost jsem uz prendala na moje rodice a sourozence ale nic se nemeni

berger*

No jo,možná jsem trochu příkrý,má to své důvody,za které nemůžete... Psovi držím palce...

72mona3*

Radis - v každém plemeni se může vyskytnout odchylka. Nemusi mít za sebou špatnou zkušenost. Už jsem viděla labradora, co nemá rád děti, já mám tibetského španěla, ti zase mají být k cizím odměření - a většího "štětku" jsem ještě neviděla. Pokud se tak stane a u plemene se vyskytne taková odchylka (bázlivost či agresivita), bývá vyřazen z chovu (tedy doufám*zmateny*).

radis

V tomto případě jsem přesvědčený o tom, že bude chyba spíše v majiteli, což prohloubilo bázlivost pejska. Je složité to řešit- ale řešit se to dá. Horší je, že se tomu dalo elegantně vyhnout od počátku.

hodnocení

0x

A pan Desenský je kdo?

gangsss
hodnocení

Psí psycholog

Pan Desenský je člověk, který převychovává psy, které lidé pokazili špatným přístupem. Jsou to příliš dominantní, agresiví a velmi nebezpečná zvířata, většinou hodně velkých plemen. Jenže problém je v tom, že když je převychová, dost dobře je nemůže vrátit tomu, kdo tohle zavinil. *ee* Neštěstí je, že majitelé domácích mazlíčků věří, že jim při jednom setkání poradí, jak zacházet s plemenem zvaném "gaučák". Stále nechápou, že výchova psa je dlouhodobý proces, že to není zaříkávadlo, které pan Desenský nebo pan Cesar vyřkne. Internet je plný odborných článků, jak postupovat.

Nemohu odolat. Musím dát obrázek. Neberte to, prosím, jako výsměch, sama takového, na stará kolena, doma mám.

Pan Desenský

berger*
hodnocení

0x

Gangsss,prozradíte,jak jste dopadli? Zajímá mě to a věřím,že nejen mě...

Berger, přidávám se k vém, jsem hodně zvědavá.

72mona3*

Já bych řekla, že tam nebyli... M.

...nebo zůstali na víkend...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]