Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kocour má něco hnědého na patře

Od: petad odpovědí: 4 změna:
Zdravím, dnes když můj kocour dnes zíval tak měl takový hnědý proužek (asi 3cm) nalepený na patře. Viz. Foto. Mám s ním jet hned na veterinu? Jinak na fotce to není moc vidět protože se semnou pral. Děkuji
Kocour má něco hnědého na patře

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

72mona3*
hodnocení

2x

Přehnaná péče někdy škodí;) Kočkám i majitelům. Co kdyby vas přepral?:-D

Patro bývá běžně flekaté. Měli jsme černého kocoura, sem tam bílý chlup a patro měl jak dalmatin. Růžové s tmavýma skvrnama. M.

doplněno 20.02.19 12:32:

A pokud je to jen něco nalepeného, neřešila bych to, maximálně to zkusit sundat prstem.

petad
hodnocení

Já nevím jestli to sundávat protože má skoro pořád tasemnice a jestli nebude toto něco podobného. Jinak furt chytá rád myši
72mona3*

A odčervení doufám řešíte, když má "pořád" tasemnici? Toto ovšem nic podobneho není.

hodnocení

0x

Namotejte si na prst cíp froté ručníku nebo žínky a zkuste opatrně setřít. Ale když to nepůjde a macek je jinak v pořádku, nechte ho být a jen mu tlamku občas prohlédněte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]