Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Mám stř.pudla jsou mu 3 roky.Doposud nebyly problémy.Krmíme granule Taste of vild(nevím jetli je to správně napsané).Pes začal takto cvičit, ale jen občas.Zmněnili jsme krmení na granule Joggis.Moc mu nejeli a cvičit začal víc. Veterinář udělal ultrezvuk žaludku a vše bylo v pořádku,řekl že si uvolňuje větry.Pár dní byl klid a začlo to znovu. Pes při tom nežere a nepije, ale i kadí čůrá.Veterinářka při další návštěvě řekla že má zánět žlázek a granule Joggis,že nejsou pro něj.Žlázky vyčistila,granule jsme vymněnili na původní,které žere od štěněte a za 5 dní cvičíme znovu.Je ale pravda,že necítím žádně větry.Prosím,měl někdo podobné problémy se svím psem?Poraďte.
Nepochopila jsem, co přesně dělá. Pokud protáhne přední nohy tak, ze se hrudníkem skoro dotkne země, zadek nahoru, ocas hozený nad záda, popřípadě ještě trochu stáčí hlavu do strany, je to obyčejné protahování. Pokud dělá to samé, kromě ocasu hozeného nad záda, ale pak si protáhne v podřepu i zadní, mohlo by se jednat o problémy s trávením a nebo třeba se zády. Můj pes tohle občas dělá. M.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.