Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Trpí me na žlázky ale ma strašně vetry je to

Od: erikanavratilo odpovědí: 6 změna:
Dobrý den můj pejsek trpí na žlázky mela jsem jo na normální stravě ale furt si cuchal k zadečku strašně mu skronhalo v břichu a mel strašně větry tak jsem sním šla na veterinu a paní veterinarka me řekla ze jo mam dat na psi stravu což jsem udělala zatím to bylo dobrý az do dneska kdy me zas začal vypouštět vetry a celou noc me litá po posteli uz si nevim rady co s nim můžete me poradit co by to mohlo byt nemůže mit rakovinu střev nebo žaludky dekuji za odpověď Navrarilova

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

72mona3*
hodnocení

4x

Definujte "psí stravu". Je to velmi široký pojem a i kvalita je různá. Problém s nadýmáním může značit intoleranci na nějakou surovinu (třeba obilí), která je ve žrádle obsažena. Někteří psi jsou dokonce alergicti na maso *nevi*

Pokud ho teď tedy krmite "psí stravou", je to striktně dodržováno? Málokdo odolá a stejně aspoň kousek od stolu pes dostane. M.

doplněno 19.02.19 11:14:

Určitě se dopředu nestresujte, co to může být. Věřím, že za vše může to, co baští. Hodně z nás dlouho hledá, co jejich pejskům sedne. Do spousty krmiva (i hodně drahého) se přidávají věci, které některým psům mohou způsobovat potíže. A prdíky jsou tím menším zlem. A pokud už najdete krmivo, které je vhodné, musíte si dávat pozor i na pamlsky (různé tyčinky na čištění zubů, kostičky, čokoládky apod.) Ty jsou mnohdy zdrojem všech potíží. A také nezapomínat na ostatní členy rodiny. Vy to hlídat můžete, ale vždy se najde někdo, kdo tajně podstrčí nějakou mňamku.

erikanavratilo
hodnocení

mam specialni granule prave proti zazivani do tedka byl klid az dneska ale pujdu s nim na veterinu ale dekuji za radu

dalibor
hodnocení

0x

Pokud pejska krmíte vším, co vám odpadne u stolu, tak se nesmíte divit, že má z žaludka popelnici a dotoho, pokud se nemůže proběhnout a jen ráno courá pomalu a venčí se se mu krásně utemují střeva.

Příště doporučuji koupí prasátka.

Udělejte mu čistou rýži a trochu psích granulí a nedávejte mu to vařící, ale jen mírně teplé na tělesnou teplotu. Buď se trávení spraví a nebo to také může být na utracení psa.

erikanavratilo
hodnocení

ja ho nekrmim vsim moznym ma pouze psi stravu a na prochazky chodi casto

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, to jsou dva problémy - žlázky, které vyčistí odborně veterinář a nevhodná strava, která pejska nadýmá (a to je Vaše starost). Veterinář měl poradit něco proti tomu nadýmání. Vy můžete uvařit např. rýži a maso nebo ovesné vločky s masem (případně změnit granule). Pokud má pejsek na procházce snahu žrát trávu (zelené), tak mu to umožněte - bude potom zřejmě zvracet a tím si uleví (vyčistí si žaludek). Zdravím!

doplněno 19.02.19 06:11:

Můj pejsek si také po každém prdíku zkontroloval čumákem zadek (a zlobil se, že se tomu směju). O žlázky nejde - to by si zadek nyní olizoval nebo by "sáňkoval" zadkem po koberci (zřejmě to i svědí).

hodnocení

0x

Kupujete bezobilné granule?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]