Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Může hroznýš král. odmítat nemocného Králíka?

Od: andrejka odpovědí: 4 změna:
Ahoj, myslíte si že může hroznýš královský odmítnout potravu, jen protože by mohl být Králík nemocný? Dovezla jsem králíka ale protože byl had před svlékanim tak ho nechtěl, což je jasné ale dnes je dva dny po svleku, tak jsem zkusila králíka dát znovu a opět o něj nemá zájem Králík celý ten týden nechtěl nějak žrát, tak si říkám jestli nemůže být nemocný.
Poraďte

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, o hadech toho mnoho nevím, ale obecně je z přírody známo, že dravci (predátoři) napadají spíše oslabené (zraněné či nemocné) jedince. Tak bych řekl, že si had jenom toho králíka nechává na později, ale případnou jeho chorobu neřeší. Zdravím!

pavelka*
hodnocení

0x
Zkoušejte to každý den,ono mu vyhládne.
Kdysi jsme dávali křečka,občas se stalo,že milej křeček hopsal a kousal po hadovi a nic...museli jsme křečka zase chytit a zkusit to později.

72mona3*
hodnocení

0x

Bývalá kolegyně měla přítele, který choval hady. Říkala o svlékání, že je hodně náročné, had je podrážděný a že potom nejí i několik dní. Takže nemocí králíka to fakt nebude. M.

pb®
hodnocení

0x

Jak často toho hada krmíte? Můj veterinář přes hady mi kdysi říkal, že lidi hady zbytečně překrmují a on když je pitvá, nachází samá přetučnělá játra. Já jsem svojí užovku krmila 1x měsíčně, dožila se 23let. Potravu odmítla až týden před smrtí. Taky je zima, hadi mají být zazimovaní. Pokud nejsou, stejně nejsou tak aktivní, jako na jaře.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]