Nejste přihlášen/a.
dobry den,uz jsem sem jednou psala,preed 2 tydny jsem byla se svym psem na ockovani prroti vztekline.Vcera vecer jsem si vsimla ze ma z boku z prave strany na zebrech bouli velkou cca 2 cm.,dnes jsem na ni znova hmatala a boule je cim dal tim vic tvrdsi a zda se mi ze i vetsi..ma o nej strasnej stracha mam podezredni na nador?!je to mozne?
U jednoho z mých psů jsem to našel také. Vet to obhlédl,pes na dotek nereagoval. Vet řekl,že to je něco,tuková bulka? Pokud to psa nebolí,prý to nevadí,mám to ale sledovat. Půl roku beze změny. Nicméně,k vetovi zajděte...
Zdravím. Pokud bulka pejska nebolí, uchopte ji opatrně mezi prsty a zkuste jí zakroužit. Pokud jí jde volně pohybovat, nádor to nebude. Bývá to tuková bulka, ta je něškodná. Pokud není tak velká, aby pejska tlačila při ležení, nevadí. Nádory z "něčeho" vyrůstají, na tom "něčem" pevně drží a nejde jimi pohybovat. Tak držím palce. Ida
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.