Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Boule na straně zeber

Od: underst odpovědí: 9 změna:

dobry den,uz jsem sem jednou psala,preed 2 tydny jsem byla se svym psem na ockovani prroti vztekline.Vcera vecer jsem si vsimla ze ma z boku z prave strany na zebrech bouli velkou cca 2 cm.,dnes jsem na ni znova hmatala a boule je cim dal tim vic tvrdsi a zda se mi ze i vetsi..ma o nej strasnej stracha mam podezredni na nador?!je to mozne?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

berger*
hodnocení

0x

U jednoho z mých psů jsem to našel také. Vet to obhlédl,pes na dotek nereagoval. Vet řekl,že to je něco,tuková bulka? Pokud to psa nebolí,prý to nevadí,mám to ale sledovat. Půl roku beze změny. Nicméně,k vetovi zajděte...

underst
hodnocení

Dekuji,ano zitra tam jdeme,ale mam strach,..
berger*

Dejte pak,prosím,vědět. Na psech ulítávám,držím Vám palce...

underst
hodnocení

Dekuji,urcite dam vedet
výtka
Upozornění od sys hejkal 06. 02. 2019 21:43:19
Dejte vědět pokračováním v této otázce. Nezakládejte další, třetí otázku na to samé téma. Děkujeme.
iiiiiiiiiiiiiii
hodnocení

je to teda alergicka reakce na ockovaci latku..

berger*

Takže asi dobrý,ne? Fajn,díky.. Pozdravujte psíka,třeba piškotem :)

floro*
hodnocení

0x

Jestli je to v místě vpichu, může to být abces (zánět) po vpichu nebo zánět z očkovací látky.

underst
hodnocení

Aha,tak moc dekuji,urcite se zeptam

idanova*
hodnocení

0x

Zdravím. Pokud bulka pejska nebolí, uchopte ji opatrně mezi prsty a zkuste jí zakroužit. Pokud jí jde volně pohybovat, nádor to nebude. Bývá to tuková bulka, ta je něškodná. Pokud není tak velká, aby pejska tlačila při ležení, nevadí. Nádory z "něčeho" vyrůstají, na tom "něčem" pevně drží a nejde jimi pohybovat. Tak držím palce. Ida

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]