Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Dnes jsem po rozkrojení pomeranče z TESCa nalezl tyto malé larvičky. vypadají trochu podobně jako Ryběnky... neprojevují známky života. Zajímalo by mne, co je to za hmyz.
Být Tebou tak jim to odnesu zpět, zrovna včera jsem jim vrátila jahody kdy v malémm balení bylo 6 shnilých
Na jednu stranu všichni vyvádí kvůli pesticidům a na druhou stranu když najdou v ovoci červíka, tak hned letí vracet do obchodu. Jako děti jsme trhali jablka u dědy na zahradě, polovina byla červivá a červíka jsme buď vykrojili, nebo jsme o něm ani nevěděli a snědli ho. Červík přizpůsobený na vyjídání ovoce nemá v trávicí soustavě nejmenší šanci, takže Vám nic nehrozí.
Snažil jsem se najít, co to je, ale ke škůdcům pomerančů jsem našel jen druhy, co ožírají listí. Ale pár fotek těhle červíků pro změnu v mandarinkách jsem na internetu našel, bohužel bez odpovědi, takže nejste sám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.