Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, buďte v klidu - je to reakce na očkování (nebo veterinář "napíchnul" něco, co neměl). Chodil jsem se svým psem také na toto očkování a stalo se to asi 2x (a jindy vůbec). Ono se to vstřebá. Zdravím!
Jenom doplním, že ta boule nádor není - to by tam musel být už dříve, veterinář by ho viděl a určitě by do nádoru neočkoval.
Dobře. Tak pro klid v duši si zavolejte na veterinu, popište přesně problém a já si myslím, že Vás doktor uklidní. A jestli nikoliv, tak musíte s pejskem na veterinu znovu, aby to doktor viděl (bude to asi nějaká sraženina, která by se měla později vstřebat).
ja vam nevim,ta boule je cim dal tvrdsi a cim dal tim vic,zaciname mit podezreni na nador,protoze se boule objevila az tyden po ockovani..
Já si myslím stále to stejné - ano, nádor je prý na pohmat tvrdý, ale určitě by nevznikl takto rychle a po bodnutí jehlou do těla. Jak jsem Vám již psal, tak u mého pejska se to stalo po očkování asi 2x, ale už si nevpomínám, za jak dlouho po bodnutí a kdy se to vstřebalo. Napište zítra, jak to na veterině dopadlo a zbytečně se tím nestresujte. Mimochodem, když jsem dostal naposledy "tetanovku" do ramene, tak jsem tam měl také tvrdou bouličku, která časem zmizela (a ještě to svědilo).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.