Když už, tak jste ptákům měl nakrájet kousek syrového (nesoleného) sádla - jestli nejíte škvarky, spíš oslovte majitele většího psa, tomu by se do krmení přidat mohly.
Sýkorkám spíš hovězí lůj, než vepřové sádlo. Sýkorkám bych nic nedrtila. Mají ostré zobáčky. Napěchovala bych škvarky, jak jsou, do síťky nebo nějaké nádobky /plechovky, plast.misky /, kterou bych připevnila v krmítku.
Tazatel nepíše jestli sádlo solil. Já teda škvarim sádlo bez soli. Takové škvarky se nemusíte bát ptákům dávat. Když jich máme moc, dáváme je slepicím a taky si nestěžovaly že by je po nich trápil žaludek Solené bych ale ptákům nedával. Mimochodem ...Byl jsem v Albertu u masa a koukal jsem že prodávají kilo škvarků za 160.-kč tak jsem doma hned slepicím vynadal že by za tak drahý krmení měly snášet pštrosí vejce
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.